Quantcast
Organizația Billy Graham se implică după masacrul din Colorado – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Organizația Billy Graham se implică după masacrul din Colorado

Luni, 22 martie, echipa de intervenție rapidă Billy Graham s-a implicat în Boulder, Colorado, în urma atacului armat la un supermarket, în care au fost ucise 10 persoane, inclusiv un ofițer de poliție.

Coordonatorul acțiunii, Jack Rassmusson, locuiește la mai puțin de o oră distață de Boulder și conduce o echipă de consilieri specializați pentru situații de criză. Aceștia au venit în comunitatea devastată de evenimentul tragic pentru a-i asculta și a se ruga împreună cu cei care au avut de suferit.

Comunitatea din Boulder a fost oripilată când, pe 22 martie un bărbat a deschis focul într-o unitate alimentară, ucigând 10 persoane. A lăsat un oraș șocat și multe inimi frânte, lacrimi pentru pierderile suferite și căutând răspunsuri. Echipa de consilieri ai organizației Billy Graham a venit pentru a se ruga împreună cu cei afectați. Vă rog să purtați în rugăciune tragedia din Boulder.

Sursă: GNA via alfaomega.tv

Despre Info Crestin News

Leave a Reply