Quantcast
Organizația Mondială a Sănătății virează spre extremism: solicită AVORTUL fără restricții – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Organizația Mondială a Sănătății virează spre extremism: solicită AVORTUL fără restricții

Asculta informatia

Oamenii de bună credință sunt etichetați drept extremiști în aceste zile, pe când cei care susțin și legiferează avortul ori alte păcate sociale sunt desemnate drept “progresiste”, lăudate și idealizate. Unul dintre cele mai extreme exemple peste care am dat în viață este un document adoptat de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) luna trecută și intitulat “Abortion Care Guideline”.

[Link: https://www.dailymail.co.uk/…/WHO-demands-end-time…]

Menționez câteva dintre “indicațiile” conținute de document: (1) legiferarea universală și permiterea avortului în orice circumstanțe; (2) abrogarea tuturor legilor care reglementează avortul în sensul restrângerii accesului la avort, de exemplu durata sarcinii; (3) punerea la dispoziția femeilor însărcinate de pilule contraceptive în mod gratuit; (4) prestarea de servicii de avort gratuit; (5) eliminarea oricăror restricții pentru prestarea serviciilor de avort din partea personalului medical, de exemplu din motive de conștiință ori convingeri religioase; (6) legalizarea avortului până în momentul nașterii copilului.

De remarcat în acest document extremist este și folosirea unui vocabular transgenderist. Documentul privește dreptul la avort al “fetelor, femeilor și a altor persoane însărcinate”. Pe lângă adolescente și femei nici o altă persoană nu poate fi însărcinată.
Niciunde în document nu se vorbește despre dreptul la viață al copiilor nenăscuți. Dreptul medicilor și asistentelor medicale de a refuza să presteze servicii de avort ori de a participa la prestarea serviciilor de avort nu este nici el menționat.

Documentul are 210 de pagini și a fost creat de “experți” în domeniul reproducerii umane afiliați marilor organizații globale pro-avort si pentru controlul populației: Planned Parenthood International, Marie Stopes International.

Remarc din nou ceea ce am mai spus de multe ori: o civilizație care nu recunoaște dreptul la viață al copiilor nenăscuți nu are nici ea dreptul la viață, să existe ori să supraviețuiască.

Peter Costea

Despre Info Crestin News

Leave a Reply