Quantcast
Organizaţia „Prinţul Păcii” aduce Biblia în oraşul cel mai periculos din lume – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Organizaţia „Prinţul Păcii” aduce Biblia în oraşul cel mai periculos din lume

Organizaţia creştină „Prinţul Păcii” a început o misiune specială în oraşul cu cea mai mare rată a criminalităţii din lume. În oraşul american Honduras, violenţa, traficul de droguri şi şantajul au afectat fiecare fibră a societăţii.

printul_pacii_in_honduras (Foto: mimaryvee.blogspot.com)Honduras a avut cea mai crescută rată a criminalităţii din întreaga lume, cu 91,6 crime la 100.000 de locuitori, potrivit Studiului Global al Omuciderilor realizat de ONU. În ultimii zece ani, oraşul a ocupat primul loc în topul celor mai periculoase orașe din lume.

De aceea, membrii organizaţiei „Prinţul Păcii” au început o misiune de evanghelizare, folosind Biblia pentru a schimba viaţa locuitorilor, începând cu problemele principale ale oraşului.

Aceştia ajung la tinerii extrem de săraci, care alcătuiesc peste o zecime dintre membri găştilor. Din cele 36.000 de persoane care fac parte dintr-o gaşcă, 4.700 sunt tineri şi copii, unii chiar cu vârste de 9 şi 10 ani.

Sursa: Christian Telegraph via www.semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply