Organizația rasistă Planned Parenthood și rasismul fondatorului ei, Margaret Sanger – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Organizația rasistă Planned Parenthood și rasismul fondatorului ei, Margaret Sanger

Asculta informatia

Acum, când mass-media occidentală își concentrează atenția și energia asupra rasismului și combaterea lui, lucruri murdare știute de zeci de ani, dar intenționat ignorate, despre Planned Parenthood și fondatorul ei, Margaret Sanger, încep să iasă din nou la suprafață.

Știați că Planned Parenthood este o organizație cu rădăcini și motivații rasiste și ca fondatorul ei, Margaret Sanger, a fost rasistă și motivată în acțiunile ei de exterminarea populației de culoare în Statele Unite?

Citeste si: Planned Parenthood îi numește suprematiști albi pe cei pro-viață, dar ucide 247 bebeluși de culoare în fiecare zi

Știam lucrul acesta de mulți ani, dar mi-a venit din nou în minte acum câteva zile.

Vă ofer o scrisoare a lui Margaret Sanger, scrisă în 10 decembrie 1939, în care, fondatoarea mișcării pro-avort din Statele Unite, își exprima motivația acțiunilor ei: exterminarea negrilor Americii. [Link: https://libex.smith.edu/omeka/files/original/d6358bc3053c93183295bf2df1c0c931.pdf]

Scrisoarea conține nuanțe eugeniste și naziste. Parcă ai citi o depeșă nazistă adresată Gestapo-ului să extermine rasele “inferioare”.

Citez din scrisoarea lui Sanger: “we do not want word to go out that we want to exterminate the Negro population … / nu vrem să se audă că dorim să exterminăm populația neagră …”

Scrisoarea e, însă, mult mai vulgară, etichetând populația de culoare ca fiind ignorantă, superstițioasă și needucată.

Sanger sprijinea segregarea rasială, sugerând ca negrii să fie examinați de medici negrii, nu de cei albi.

Vă recomand tuturor să vă faceți timp să citiți scrisoarea.

Ce mi se pare la fel de imoral, însă, e că democrații Americii finanțează mișcarea lui Sanger cu sute de milioane de dolari anual, iar judecătorii anulează legile care interzic finanțarea Planned Parenthood din fondurile publice.

Peter Costea

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close