Quantcast
ORGIE SEXUALA în masă ca răspuns la un eventual atac nuclear rusesc. Peste 15.000 de ucraineni s-au înscris deja – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

ORGIE SEXUALA în masă ca răspuns la un eventual atac nuclear rusesc. Peste 15.000 de ucraineni s-au înscris deja

Amenințarea nucleară, teama că Rusia ar putea folosi această armă, i-a determinat pe câteva mii de ucraineni să se înscrie pentru participarea la o uriașă orgie sexuală, informează The Jerusalem Post.

Peste 15.000 de persoane au confirmat participarea la un asemenea dezmăț, prin intermediul unui canal de Telegram. Dezmățul ar trebui să aibă loc pe un deal de lângă Kiev. Participanții vor fi rugați își decoreze mâinile cu dungi colorate, simbolizând preferințele lor sexuale: trei dungi sunt pentru iubitorii de sex anal, iar patru dungi sunt pentru iubitorii de sex oral.

Organizatorii susțin că evenimentul, în cadrul căruia localnicii vor renunța la adăposturile atomice și buncăre în favoarea unei sărbători sexuale, este atât de popular încât „dintr-un motiv oarecare, toate apartamentele cu vedere la deal au dispărut de pe site-urile imobiliare”.

„Este opusul disperării. Chiar și în cel mai rău scenariu, oamenii caută ceva bun”, a declarat o localnică.

O altă persoană a adăugat că „este o metodă de a arăta că, cu cât încearcă să ne sperie mai mult, cu atât mai mult vom transforma asta în altceva. Umorul ajută. Este un răspuns la amenințarea rusă”, scrie Adevărul.

Subiectul a fost adus în atenția publică de către filiala ucraineană a postului american Radio Europa Liberă.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply