Ori de cate ori…

Asculta informatia

Harul, indurarea si pacea sa fie cu voi din partea lui Dumnezeu Tatal si din partea Domnului Isus Hristos, Fiul Tatalui, in adevar si in dragoste!

Va scriu cateva randuri multumind Domnului ca o pot face cu gandul ca voi primi un raspuns la aceasta scrisoare indiferent cum va fi el eu stiu totusi ca va veti ruga pentru noi sa avem raspuns la rugaciunile noastre!

Multumesc Domnului ca mi-a dat si mie acesti talanti in lucrarea cu detinutii,bolnavii si in biserica!  Lucrarea in penitenciare a inceput de peste 10 ani pe cand eram si eu un detinut.

Astazi cu ajutorul Domnului ea continua prin: vizite la detinuti si la familiile lor / misiuni in penitenciarele din Romania/ vizite la bolnavi / corespondenta cu detinutii……………..

Ori de cate ori mergem la penitenciar nu mergem doar cu paine ci si cu peste,ducem si ceva intr-o punga (caiet,pix,plic,cipsuri,ciocolata….)deoarece 90% din detinuti nu mai au sprijin de la familiile lor din cauza problemelor financiare sau chiar ii uita acolo.

Primii zeci si sute de scrisori de la detinuti multe sunt pline de problem de cereri si trebue macar sa le raspundem necesitand mult timp deoarece nu poti scrie asa usor si gata…..

Costurile sunt mari si la combustibil caci sunt si multe drumuri de facut inca multumim Domnului ca un frate ne mai duce el cu masina doar sa platim cobustibilul.

Rugati-va pentru noi sa ne ajute Domnul sa facem fata la toate desi pana in prezent multumim Domnului toate au mers bine si fara problem avem nevoie de sprijin financiar,eu am nevoie de un loc de munca care sa imi ofere si spatiu sa pot raspunde la scrisori caci doar eu le scriu,sa pot face si vizite caci in ziua de astazi nu prea este patron care sa te invoiasca de mai multe ori…

Domnul ne-a invatat sa punem deoparte ce este partea Lui si asa facem punand deoparte pentru misiune insa cheltuielile sunt multe si nu facem fata la toate cele de stricta necessitate de aceea va scriem  cu o mare durere in inima caci din ce in ce dragostea pentru cei de dincolo de gratii scade si nu mai primim ajutor pentru aceasta lucrare.

Avem multe realizari cu ajutorul Domnului si daca este necesar sa va trimitem: foto;video sau scrisori o putem face.

“UNUL SEAMANA – UNUL UDA- dar DOMNUL face sa dea rod! De aceea noi trebue doar sa facem cea ce El ne-a poruncit sa facem in rest E planul Sau! Unii intreaba mereu daca sunt si  r o a d e  insa noi  nu suntem cei ce fac sa rasara ci Domnul! Amin.

Anul acesta am avut peste 1000 de detinuti la programele realizate in penitenciarul Satu Mare  acestia primind nu doar paine ci si peste adica si ceva alimente,dulciuri,hai- ne,caiete,plicuri si altele. Sau distribuit anul acesta peste 400 de Noul Testament si 80 de Biblii. In penitenciar am participat la formarea unei biblioteci cu material apoi cu carti crestine in limba maghiara si romana. Sute de scrisori au ajuns la noi si le-am dat la toti raspunsuri,apoi sau facut si vizite la familile  unor detinuti cat si vizite la unii detinuti din penitenciar. Grupa sa inplicat si in lucrarea cu copii din Biserica la un mic proiecte cu lucrari artizanale pentru expozitie ei fiind astfel si bucurosi de cea ce fac ei! O parte din grupa au vizitat si bolnavii atat la spital cat si in jur.

Pentru mai multe detalii sunati la numerele de telefon:
0731032723 – 0742731313
Email: misiunecrestinaucenicii@yahoo.com
Webs-site: http://misiunecrestinaucenicii.webs.com/

Cu nadejdea ca vom primi un raspuns noi va dorim sanatate in Cristos si multa pace!

Din partea fundatiei,fr Iulian Siminiuc

2012 iulie

OP.1 CP.12 Simleu Silvaniei/SALAJ

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *