Quantcast
Pakistan: Trei extremiști arestați pentru că au torturat o familie creștină – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Pakistan: Trei extremiști arestați pentru că au torturat o familie creștină

Trei bărbați musulmani au fost arestați recent în Islamabad (Pakistan) sub acuzația că au torturat și amenințat cu arma o familie creștină, într-o încercare de a-i converti la islamism, relatează Christian Post, citând poliția locală.

Foto: christianpost.comAbdul Ghafor, un reprezentant al poliției din Islamabad a informat că trei bărbați înarmați au intrat cu forța în casa unei familii numeroase, creștine, amenințându-i pe membrii acesteia că vor fi uciși dacă nu se convertesc la Islam. Potrivit informațiilor furnizate presei de oficiali, familia era alcătuită din urmașii minerului creștin decedat recent Boota Masih, care a fost înjunghiat de extremiști în luna septembrie. Masih fusese acuzat de blasfemie împotriva profetului Mohamed.

Boota Masih a lăsat în urmă cinci fiice și doi băieți, toți trăind în teroare, cu gândul că ar putea fi următorii care să cadă victime extremiștilor.

Cazul prezentat este cel mai recent dintre atacurile îndreptate împotriva creștinilor din Pakistan în ultimele câteva luni. În luna septembrie, doi atacatori afiliați grupării talibane s-au aruncat în aer într-o biserică din Peshawar, ucigând prin actul lor suicidar peste 100 de persoane. Ramura Jundullah, din cadrul grupării talibane, a revendicat atacul și a declarat pentru Associated Press că va continua să atace persoanele de altă religie decât cea musulmană până când Statele Unite vor opri atacurile cu drone în Orientul Mijlociu.

www.semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply