Quantcast
PAKISTAN: Un CREȘTIN care muncea la o ferma a fost torturat pana la moarte pentru ca s-a spalat pe maini din putul unui MUSULMAN – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

PAKISTAN: Un CREȘTIN care muncea la o ferma a fost torturat pana la moarte pentru ca s-a spalat pe maini din putul unui MUSULMAN

Creștinul pakistanez Saleem Masih a murit pe 28 februarie, la trei zile după ce a fost torturat de proprietarul musulman al unei ferme pentru că s-a spălat cu apă din puțul său relateaza,Fondul Barnabas.

Muncitorul în vârstă de 22 de ani s-a clătit cu apă pompată din puț după ce a descărcat pleavă. Enervat, proprietarul fermei l-a acuzat pe Saleem că a „poluat” apa din Baguyana, un sat din provincia Punjab.

Citeste si: Procurorul general al SUA se opune ideii lui Bill Gates de introducere a certificatelor de vaccinare şi imunitate

Numindu-l pe Saleem „chuhra” (un termen folosit pentru spălătorul de latrine) și „creștin mizerabil”, proprietarul fermei i-a pus pe alți bărbați care munceau la el să îl lege pe Saleem de mâini și de picioare, după care l-au torturat cu bastoane și bare de fier încălzite, provocându-i multiple fracturi și răni interne.

Familia lui Saleem, care a fost chemată de poliție, l-a găsit inconștient și sângerând și a trebuit să îl implore pe proprietarul fermei să le permită să îl ducă pe Saleem la spital pentru tratament.

Ghafoor Masih, tatăl lui Saleem, a afirmat că știe că fiul său a fost ucis pentru „nimic altceva decât pentru că era creștin”. El a spus că dorește să se facă dreptate pentru fiul său, dar a recunoscut că „nu au prea multe speranțe” pentru că sunt săraci și sunt creștini. Cu toate acestea, Ghafoor a adăugat, „Totuși, suntem și cetățeni pakistanezi.”

Cazul lui Saleem este similar cu cel al femeii creștine pakistaneze Aasia Bibi, mamă a cinci copii, care a petrecut aproape opt ani în închisoare, condamnată fiind la moarte, după ce a fost acuzată în mod fals de „blasfemie”. Arestarea ei a venit în urma unei dispute cu niște femei musulmane, în 2009, pentru că a băut apă dintr-o cană comună, pe care femeile musulmane au considerat-o „necurată” deoarece a fost folosită de o creștină.

Într-un interviu luat în februarie, Aasia a spus că i-a iertat pe cei care au chinuit-o. „Nu sunt deloc supărată, am iertat din inimă pe toată lumea și nu există niciun resentiment în mine”, a spus ea. „Acum sunt un om răbdător, deoarece am învățat să am răbdare după ce a trebuit să las copiii în urma mea.”

Citeste si: CHINA smulge CRUCILE de pe biserici,persecuta CRESTINII si ascunde adevarul despre COVID-19

Credința în Mântuitorul Isus Hristos a fost sprijinul Aasiei în toată perioada de încercări, când era în închisoare, aștepta o eventuală achitare, dar mulți strigau pentru executarea ei. Acum ea s-a stabilit în Canada cu familia sa din motive de securitate, dar a spus că încă speră să se întoarcă într-o zi în Pakistan. „Țara mea m-a eliberat. Asta mă face să fiu mândră”, a spus ea.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply