Quantcast
Palestinian ucis prin împuşcare de militari israelieni în Cisiordania – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Palestinian ucis prin împuşcare de militari israelieni în Cisiordania

Un palestinian a fost ucis în tiruri israeliene, în apropiere de Nilin, la vest de Ramallah, în Cisiordania ocupată, au anunţat Ministerul palestinian al Sănătăţii şi armata israeliană, relatează AFP via news.ro

Armata israeliană a anunţat că este vorba despre un bărbat care făcea parte dintr-un grup care arunca cu pietre în maşini israeliene.

Citeste si: BLASFEMIE: Biserica Catolică iartă păcatele credincioşilor afectaţi de CORONAVIRUS

”Militarii au tras către suspecţi după ce aceştia au aruncat o piatră şi se pregăteau să arunce altele”, a precizat duminică, într-un comunicat, armata israeliană.

”Potrivit informaţiilor de care dispunem în prezent, unul dintre suspecţi a fost ucis prin împuşcare, iar altul a fost rănit şi a scăpat”, a precizat ea.

Potrivit agenţiei palestiniene oficiale de presă Wafa, armata israeliană a împiedicat o ambulanţă să ia acest bărbat la spital. Locuitori din vecinătate au precizat că el se numea Soufiane al-Khawaja.

Citeste si: Ierusalim: Sute de credincioşi s-au rugat în exteriorul moscheii Al-Aqsa

Guvernul palestinian de la Ramallah a anunţat duminică o interdicţie pe o perioadă de două săptămâni a deplasărilor neesenţiale în Cisiordania, în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply