Stiri interne

Pandemia pe care Iohannis insistă să o instituie în România

Dl Iohannis a ales să acționeze împotriva majorității covârșitoare a cetățenilor României care se opun ideologiei de gen. Odată înfiripată în mintea minorilor ori adolescenților, ea încearcă să devină realitate, ademenind minorii și adolescenții să-și schimbe genul biologic la un preț exorbitant, dar și permanent. Dar nu doar în termeni financiari, ci mai ales în termeni psihologici.

Dl Iohannis a ales să conteste la Curtea Constituțională legea care interzice predarea ideologiei de gen în România. Mă tem că va câștiga. Era mai bine să stea liniștit.

Citeste si: California: Guvernatorul interzice creștinilor să cânte în biserici

Vă încurajez pe toți să citiți articolul alăturat, dar lung. [Link: https://jezebel.com/when-surgeons-fail-their-trans-patients-1844774990]

E lung pentru că, așa cum veți vedea, suferințele celor care își schimbă sexul sunt și ele lungi, iar persoanele suferinde sunt la fel: multe. În multe cazuri medicii fac malpraxis, cauzând și mai multă mizerie și durere în sufletele unor persoane deja confuze din punct de vedere emoțional și sexual.

Articolul e recomandat și datorită sursei care îl publică: publicația Jezebel, una dintre cele mai radicale, feministe, pro-LGBT, anti-creștine și anti-valori publicații cunoscute în zilele noastre. Jezebel promovează cu aviditate revoluția sexuală și ideologia de gen. Dar, în final, adevărul nu poate fi ascuns nici măcar de feministele radicale: un număr tot mai mare de persoane care își schimbă sexul devin extrem de nefericite, până la punctul de disperare.

Citește și:  Schimbarea sexului în documentele de identitate interzisa in Ungaria

Dacă chiar și Jezebel atenționează, de ce insistăm să ispitim minorii și adolescenții României să cadă într-o capcană care le va provoca numai dureri și suferințe interminabile?

Peter Costea

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5

Close