Pandemia pe care Iohannis insistă să o instituie în România – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri interne

Pandemia pe care Iohannis insistă să o instituie în România

Asculta informatia

Dl Iohannis a ales să acționeze împotriva majorității covârșitoare a cetățenilor României care se opun ideologiei de gen. Odată înfiripată în mintea minorilor ori adolescenților, ea încearcă să devină realitate, ademenind minorii și adolescenții să-și schimbe genul biologic la un preț exorbitant, dar și permanent. Dar nu doar în termeni financiari, ci mai ales în termeni psihologici.

Dl Iohannis a ales să conteste la Curtea Constituțională legea care interzice predarea ideologiei de gen în România. Mă tem că va câștiga. Era mai bine să stea liniștit.

Citeste si: California: Guvernatorul interzice creștinilor să cânte în biserici

Vă încurajez pe toți să citiți articolul alăturat, dar lung. [Link: https://jezebel.com/when-surgeons-fail-their-trans-patients-1844774990]

E lung pentru că, așa cum veți vedea, suferințele celor care își schimbă sexul sunt și ele lungi, iar persoanele suferinde sunt la fel: multe. În multe cazuri medicii fac malpraxis, cauzând și mai multă mizerie și durere în sufletele unor persoane deja confuze din punct de vedere emoțional și sexual.

Articolul e recomandat și datorită sursei care îl publică: publicația Jezebel, una dintre cele mai radicale, feministe, pro-LGBT, anti-creștine și anti-valori publicații cunoscute în zilele noastre. Jezebel promovează cu aviditate revoluția sexuală și ideologia de gen. Dar, în final, adevărul nu poate fi ascuns nici măcar de feministele radicale: un număr tot mai mare de persoane care își schimbă sexul devin extrem de nefericite, până la punctul de disperare.

Dacă chiar și Jezebel atenționează, de ce insistăm să ispitim minorii și adolescenții României să cadă într-o capcană care le va provoca numai dureri și suferințe interminabile?

Peter Costea

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

Close