Quantcast
Papa Francisc face un apel pentru protejarea Terrei de Ziua Pământului, – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Papa Francisc face un apel pentru protejarea Terrei de Ziua Pământului,

Papa Francisc a deplâns „poluarea şi jefuirea” Terrei, care „pun în pericol însăşi viaţa noastră”, în cadrul audienţei generale pe care a dedicat-o miercuri sărbătoririi Zilei Pământului, marcată pentru prima dată pe 22 aprilie 1970, pentru a creşte gradul de conştientizare faţă de protejarea mediului înconjurător, relatează EFE, via agerpres.

În biblioteca Palatului apostolic din Vatican, unde se oficiază audienţele generale pe durata actualei crize provocate de noul coronavirus, papa Francisc a subliniat că „aşa cum ne arată această tragică pandemie, doar împreună şi asumându-ne fragilitatea putem depăşi provocările globale”.

Citeşte şi: Kit de test COVID-19 deja infectate de VIRUS. Cei care le produc sunt finantati de BILL GATES

Sfântul părinte a explicat că această zi de sărbătoare este „o oportunitate pentru a ne reînnoi angajamentele, pentru a iubi căminul nostru comun şi a-l îngriji, la fel cum îi îngrijim pe membrii mai fragili ai familei noastre”.

„Din cauza egoismului, nu ne-am îndeplinit responsabilitatea noastră de chezaşi şi de gospodari ai Pământului. Am eşuat în misiunea noastră de a proteja Pământul, grădina noastră şi pe fraţii noştri. Am păcătuit împotriva Pământului şi, în ultima instanţă, asupra Creatorului”, a deplâns papa Francisc.

Citeşte şi: Video: PANDEMIE sau INSCENARE GLOBALA? Vaccinul miraculos.

Papa Francisc a lansat îndemnul ca „fiecare dintre noi să-şi aducă o contribuţie cât de mică”, fără să se gândească că „eforturile noastre nu vor schimba lumea”.

„Aceste acţiuni sunt un imbold pentru societatea noastră, care vor da roade mult mai târziu decât la simpla vedere, pentru că declanşează un mare bine care se propagă întotdeauna, uneori invizibil”, a adăugat papa Francisc în încheierea mesajului său.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply