Quantcast
Papa Francisc spune că va fi vaccinat săptămâna viitoare împotriva Covid-19 – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Papa Francisc spune că va fi vaccinat săptămâna viitoare împotriva Covid-19

Papa Francisc a declarat, sâmbătă, că plănuieşte să se vaccineze săptămâna viitoare împotriva coronavirusului şi i-a îndemnat pe toţi oamenii să se imunizeze, relatează Reuters.

“Cred că este etic ca toţi oamenii să se vaccineze. Este o alegere etică, pentru că te joci cu sănătatea ta, cu viaţa ta, dar şi cu vieţile altora”, a spus Suveranul Pontif.

Vaticanul a anunţat că va începe în curând campania de vaccinare împotriva Covid-19. “Săptămâna viitoare vom începe vaccinarea aici, la Vatican, şi eu m-am programat. Trebuie făcut”, a adăugat Papa.

Pe de altă parte, Papa Francisc s-a declarat uimit de violenţele de miercuri, de la Capitoliul din Washington. “Am fost uimit pentru că ei sunt oameni disciplinaţi în democraţie. Întotdeauna apare însă ceva ce nu funcţionează, sunt oameni care iau o cale împotriva comunităţii, împotriva democraţiei”, a afirmat el.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply