Quantcast
Papa Francisc susține vaccinarea tuturor împotriva Covid, bogați și săraci. – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Papa Francisc susține vaccinarea tuturor împotriva Covid, bogați și săraci.

În discursul său de miercuri după-amiază, pontiful argentinian și-a făcut comentariile în contextul opunerii țărilor bogate și a persoanelor care obțin vaccinul.

„Ar fi trist dacă am acorda prioritate vaccinului COVID-19 celor mai bogați oameni”, a declarat Papa Francisc.

„Ar fi trist dacă acest vaccin a devenit proprietatea acestei națiuni sau a acestei națiuni și nu ar fi universal și pentru toți”, a continuat el.

Criticii vaccinului, inclusiv avocatul de mediu Robert F. Kennedy Jr., avertizează că părțile cheie ale testării sunt omise în efortul de a dezvolta un vaccin COVID. Criticii avertizează cu privire la riscurile de vătămare pe scară largă și alte consecințe legate de sănătate, care ar putea rezulta dintr-un vaccin în mare parte testat, care este injectat brusc în milioane.

Citeste si: Credința sub asediu în SUA

Nota Traducătorului

Ce papa dorește se aseamănă foarte mult cu formularea din Biblie pentru semnul fiarei, unde toți (bogați sau săraci) trebuie să își pună semnul. În mod istoric, Vaccinul anti Covid va fi prima interacțiune asupra corpului uman realizată într-un mod standardizat pentru toți oamenii de pe Pământ (bogați sau săraci, cum vrea și papa Francis), o repetiție pentru semnul fiarei, cu scopul de a crea obișnuința de a te lăsa scanat, injectat, marcat etc. atât timp cât guvernul îți solicită.

Sursa: ortodoxinfo.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply