Papa pune sub semnul întrebării Învierea lui Iisus Hristos, întrebându-se dacă nu este „totul numai o iluzie” ?!

Asculta informatia

Papa Francisc a rostit, în predica Urbi et Orbi ținută cu ocazia Paștelui catolic, vorbe care ar putea arunca în aer întreaga creștinătate. Papa Francisc s-a îndoit de însuși baza creștinismului și pune sub semnul întrebării Învierea lui Iisus Hristos, întrebându-se dacă nu este totul numai o iluzie.

„Am văzut prea mult sânge, prea multă violență. Inimile noastre, de asemenea, au fost pline de frică și angoasă, deoarece atât de mulți dintre frații și surorile noastre au trebuit să se închidă pentru a fi în siguranță în fața bombardamentelor. Ne este greu să credem că Isus a înviat cu adevărat, că a cucerit cu adevărat moartea. Să fie oare o iluzie? Un rod al imaginației noastre?„, a spus Papa Francisc.

Despre Info Crestin News

Un comentariu

  1. Cei care publicati asemenea ” News-uri”- Probabil ca sunteti in cautare de ceva vizualizari extra de sarbatori- Nu v-ati obosit sa verificati de doua ori sursa, astfel ati fi observat ca ceea ce spunea acest om era in sens retoric. Nu sustin aproape nimic din ceea ce crede acest om, dar observ cu dezamagire ca si in randul cultelor evanghelice din Romania se vrea a se publica cu orice pret ceva, nu conteaza daca e real sau nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − 43 =