Quantcast
Paracetamolul, folosit în tratarea cazurilor uşoare COVID-19 – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Paracetamolul, folosit în tratarea cazurilor uşoare COVID-19

Paracetamolul se găseşte tot mai greu în farmacii, după ce oamenii au înţeles că acesta este recomandat în combaterea simptomelor apărute în infecţia cu noul coronavirus şi au cumpărat cantităţi mari. Farmaciştii spun că se mai găsesc produse cu alte denumiri comerciale, mai scumpe.

Stocurile de paracetamol au scăzut drastic în farmacii, după ce mulţi specialişti au recomandat medicamentul în combaterea simptomelor apărute în infecţia cu noul coronavirus.

Citeste si: Cristian Ionescu: Am bănuieli sa cred că această criză nu a venit din senin și cineva cu un scop sinistru a declanșat PANDEMIA.

„Oamenii au cumpărat foarte mult paracetamol. Paracetamolul se găseşte în continuare în farmacii, într-o formă mai redusă, cu alte denumiri comerciale. Produse străine, într-adevăr puţin mai scumpe”, a declarat farmacista Beatrice Speteanu.

Farmaciştii fac apel la calm şi îndeamnă oamenii să nu depăşească doza zilnică de paracetamol.

Încă de acum două săptămâni, Franţa a introdus restricţii privind vânzarea paracetamolului. Persoanele asimptomatice pot să-şi cumpere o singură cutie, iar cele care au febră sau dureri pot să cumpere două cutii. Şi Elveţia a procedat similar.

Citeste si: “Anul acesta îl vom vedea pe Mesia” – alt RABIN cu alta declaratie surprinzatoare

Specialiştii spun că mai multe medicamente sunt raţionalizate, în aceste zile, pentru a se asigura o distribuţie uniformă la nivel naţional, Mediafax.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply