Quantcast
Paradele comunităţii GAY, unul din motivele războiului dintre Rusia și Ucraina. Anunțul făcut de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Paradele comunităţii GAY, unul din motivele războiului dintre Rusia și Ucraina. Anunțul făcut de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse

La Kiev a avut loc cel mai mare marș LGBT din istoria Ucrainei

În predica sa de duminică, șeful Bisericii Ortodoxe din Rusia a mărturisit că învinovățeaște valorile occidentale liberale – atrăgând în special atenția asupra paradelor gay – pentru invadarea Ucrainei de către Rusia. Iată ce a declarat Patriarjul Bisericii Ortodoxe Ruse, Kirill.

  • Majoritatea persoanelor LGBTQ+ au fugit în străinătate
  • Ce a spus Patriarhul chiar în timpul predicii
  • Patriarhul Kirill, declarații uimitoare

Potrivit declarațiilor oferite de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Kirill, paradele comunităţii gay au fost unul dintre motivele pentru care Rusia a invadat Ucraina.

Paradele comunităţii gay, unul din motivele războiului

Președintele Vladimir Putin a ordonat „operațiunea specială” din Ucraina pe 24 februarie de „demilitarizare și denazificare” a țării pro-occidentale, după ce a recunoscut cele două teritorii separatiste din estul Ucrainei ca republici independente.

Dar Patriarhul Kirill a spus, pe de altă parte, că războiul se referă la „de ce parte a lui Dumnezeu va fi omenirea” în contrastul dintre susținătorii evenimentelor de promovare a comunităților gay sau guvernele occidentale care le permit acest lucru și oponenții lor din estul Ucrainei, susținută de ruși.

Paradele mândriei gay sunt concepute pentru a demonstra că păcatul este o variație a comportamentului uman. De aceea, pentru a intra în clubul acelor țări, trebuie să ai o paradă a mândriei gay”, a spus el în predica sa de duminică.

Liderul bisericii ruse a caracterizat paradele gay drept un „test de loialitate” față de guvernele occidentale, test pe care republicile separatiste ale Ucrainei l-au „respins în mod fundamental”.

Majoritatea persoanelor LGBTQ+ au fugit în străinătate

Patriarhul Kirill s-a referit la regiunea în care Kievul este în război cu republicile separatiste încă din anul 2014 spunând că de opt ani au tot existat încercări de a distruge ceea ce există în Donbas.

Dacă omenirea acceptă că păcatul nu este o încălcare a legii lui Dumnezeu, dacă omenirea acceptă că păcatul este o variație a comportamentului uman, atunci civilizația umană se va sfârși acolo”, a mai declarat Patriarhul.

În ultimii ani, Cecenia, o regiune semi-autonomă a Rusiei, a persecutat în mod sistematic persoanele LGBTQ+, în special bărbații homosexuali, închizându-i și torturându-i, potrivit presei străine.

Unii au fost uciși, iar alții au fugit în străinătate. Nu mai este un secret faptul că Rusia este renumită pentru persecuția împotriva persoanelor LGBTQ+.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply