Quantcast
Părăsită de soț, fără condiții de locuit, Anișoara are nevoie de ajutorul nostru! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Părăsită de soț, fără condiții de locuit, Anișoara are nevoie de ajutorul nostru!

E frumos să știi că ai o casă bună, în care să poți sta liniștit. Poate te-a ajutat Dumnezeu să strângi resurse să poți construi o casă frumoasă de care să te poți bucura tu și familia ta. Dar gândește-te că sunt mulți oameni care trăiesc în condiții greu de imaginat.

Am vizitat-o pe sora Anișoara, iar povestea ei ne-a sensibilizat. E singură!😔 Nu are niciun sprijin financiar.💶 De multe ori chiar și hrana îi lipsește din casă. Își crește singură copilul. Tu, dacă te-a binecuvântat Dumnezeu și ai tot ceea ce îți trebuie, nu ești cu nimic mai presus decât ea.

🫂Cu ajutorul Domnului și cu ajutorul vostru ne dorim ca prin proiectul #OCasăMaiBună🏠 să fim o binecuvântare pentru această mamă care se luptă din răsputeri să își crească copilul în condiții optime. Casa donată de acești oameni trebuie renovată. Cu ajutorul vostru putem să o aducem la stadiul în care să fie locuibilă.

Implică-te și tu în proiectele Asociației Miros De Cer, susținând oamenii care au nevoie de un adăpost pentru a trăi în condiții mai bune! Dacă ești binecuvântat, fii o binecuvântare la rândul tău!

Despre Info Crestin News

Leave a Reply