Parcurile de distracții Disneyland organizează mai nou parade GAY

Asculta informatia

Disney a lansat noul lor parteneriat cu comunitatea „LGBTQ”, găzduind prima lor paradă de mândrie homosexuală, pe 1 iunie , la Disneyland Paris. Acest eveniment este o extindere de la o petrecere mică pe care au promovat-o în parc anul trecut și a fost prima paradă clară care sărbătorește stilul de viață gay.

Escaladarea evenimentelor de mândrie homosexuală la Disney nu se limitează la locația sa din Paris. La Universal Studios Hollywood, în California de Sud, Disney contribuie la organizarea evenimentului „Pride Is Universal” care va avea loc și în această sâmbătă. Extinderea „Zilelor Gay”, care se desfășoară în fiecare an în luna august la Walt Disney World, în Florida.

Aceasta este o mișcare înșelătoare de a împinge agenda politică LGBT și de a expune copiii și familiile la comportament desfrânat.

Parade similare din întreaga lume sunt notorii pentru expunerea spectatorilor la:

  • participanți purtând doar lenjeria de corp sau unelte din piele
  • dansatoare topless
  • dans provocator
  • persoane implicate în acte de sex în public
  • oameni semi-nuzi sau complet nuzi

Aproximativ 157 de milioane de oameni au vizitat parcurile Disney în 2018. Disney este un imperiu construit în atragerea familiilor cu copii. Evenimentele legate de mândrie homosexuală sunt foarte publice, cu potențialul de a deveni un spectacol cu ​​foarte mare audiență. Câți dintre cei 430 de mii de participanți la acest parc de sâmbătă credeți că au fost expuși?

Suntem siguri că lobby-ul LGBT numără deja acest lucru ca o victorie pentru agenda lor periculoasă.

Nu mai frecventați astfel de parcuri, iar dacă știți pe cineva care are de gând să meargă acolo avertizați-i acum.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *