Quantcast
PĂRINŢII UNEI FETIŢE AU PIERDUT CUSTODIA ASUPRA EI DUPĂ CE AU REFUZAT SĂ ÎI PERMITĂ SCHIMBAREA SEXULUI – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

PĂRINŢII UNEI FETIŢE AU PIERDUT CUSTODIA ASUPRA EI DUPĂ CE AU REFUZAT SĂ ÎI PERMITĂ SCHIMBAREA SEXULUI

Părinții unei fetițe finlandeze în vârstă de 15 ani și-au pierdut custodia asupra ei după ce au refuzat să îi permită să sufere o schimbare de sex.

Potrivit unui raport al Svenska Yle, părinții au împiedicat-o pe fată să înceapă tratamente cu hormoni pentru a-și „corecta sexul”.

Numele persoanelor implicate au fost schimbate și țara UE în care s-au întâmplat evenimentele a fost eliminată din articol pentru a proteja identitatea familiei.

Cu toate acestea, ceea ce știm este că, în urmă cu două veri, după ce familia s-a mutat în străinătate, fiica lor, Nea, a întâlnit un nou grup de prieteni.

A trecut de la actorie și imbracamintea foarte feminina la a se imbraca ca un băiat și a susținut că s-a născut în corpul greșit.

Ulterior, Nea a cerut ca părințiiei Kari și Niina să îi permită să înceapă terapia hormonală și, eventual, operația de îndepărtare a sânilor.

Solicitarea a fost respinsă și Nea s-a supărat din ce în ce mai mult înainte ca una dintre prietenele sale să contacteze poliția și să depună un raport penal împotriva părinților.

Documentele arată că prietenii lui Nea o încurajau să „rupă contactul cu părinții” de la început.

Ne-a fost luată de autorități și a petrecut câteva luni într-un orfelinat înainte de a avea voie să se întoarcă acasă la părinții ei, care atunci plănuiau să se mute înapoi în Finlanda.

Ulterior, Nea s-a întors la secția de poliție cu un activist transgender local și o decizie de a-I permite să înceapă tratamentul hormonal, decizie ce a fost luată fără ca părinții să fie măcar consultați.

Părinții lui Nea au renunțat până la urmă să încerce să-și recapete custodia completă și spun acum că le vorbește cu greu.

Părinții au urmărit un videoclip al fetei in care spunea: „Așa sunt la șase luni după ce am început să iau testosteron.”

Aparent a dezvoltat o voce mai profundă, a luat greutate și i-a crescut mai mult păr, schimbări care sunt „ireversibile”.

„Fără a dramatiza excesiv, poți spune că pe măsură ce vocea, aspectul și personalitatea se schimbă, este ca și cum ne-ar fi ucis copilul”, a spus mama fetei.

Așa cum am subliniat anterior, numărul copiilor care doresc să urmeze un tratament pentru schimbarea sexului a explodat de când mass-media și cultura au început să influențeze politica de identitate transgender.

La începutul acestui an, s-a dezvăluit că cinci persoane care lucrau în singura clinică transgender din NHS au renunțat după ce copii de trei ani au fost supuși unui tratament inutil de reasignare de gen.

„Recomandările la clinică au crescut în ultimii ani, de la 94 în 2010, crescând pana la 2 519 până anul trecut, cu cel mai tânăr pacient de doar trei ani”, a raportat Daily Mail.

Sursa: https://www.zerohedge.com/health/parents-lose-custody-15-year-old-daughter-refusing-allow-sex-change

Sursa

Despre Info Crestin News

Leave a Reply