Quantcast
PARLAMENTUL EUROPEAN: “Cuvintele mamă și tată trebuie să dispară” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

PARLAMENTUL EUROPEAN: “Cuvintele mamă și tată trebuie să dispară”

Asculta informatia

Parlamentul European a întocmit un glosar destinat politicienilor și oficialilor, care stabilește clar că nu mai pot fi folosite cuvinte precum „tatăl și mama”, „gay”, „trans” sau lesbiană.

Parlamentul European dă ordin! Nouvorba despre care vorbea scriitorul George Orwell în profetica sa carte “1984” devine realitate. Nu într-o dictatură de felul celei din Coreea de Nord, ci în Uniunea Europeană.
Scopul glosarului corect politic este evident. Întregii mașini birocratice a Uniunii Europene i se impune limbajul „inclusiv”, destinat să arate respect minorităților etnice și de gen (LGBT).

Prima care a denunțat această ultimă manevră de extrema stângă a Parlamentului European a fost Simona Baldassarre, europarlamentar al Ligii lui Salvini

După cum scrie ziarul italian Libero, Parlamentul European prin Direcția Generală pentru Personal, a elaborat glosarul limbajului „sensibil” pentru comunicarea internă și externă. Prin acest glosar, personalul instituției este instruit să „comunice corect cu privire la problemele legate de dizabilități, persoane LGBTI +, rasă, etnie și religie”.

Parlamentul European dă ordin! de acum vorbim de “căsătorie egalitară” și “sex atribuit la naștere”

În fapt, este vorba de o adevărată Nouvorbă care trebuie respectată de oficiali, asistenți, purtători de cuvânt și politicieni.

Este interzis să se mai vorbească de „căsătorie homosexuală”: noua denumire să este „căsătorie egalitară”. De asemenea, este incorect să vorbești despre „drepturile homosexualilor”, acum trebuie să spunem „tratamentul echitabil și egal”.

Biologia nu mai există pentru birocrațiu de la Bruxelles. Această știință este o invenție a rasiștilor și a societății patriarhale. De acum înainte nu mai putem vorbi „sex biologic”, ci de „sex atribuit la naștere” . De asemenea, în loc de „schimbare de sex”, trebuie să spunem „tranziție de gen”. În sfțrșit, cuvintele „tată” și „mamă” trebuie înlocuite cu „părinți”, ca să nu se mai simtă nimeni jignit.

Parlamentul European dă ordin! Amintiți-vă cuvintele lui Orwell!

Nouvorba impusă de Bruxelles nu e decât începutul. Obiectivele mișcării “cancel culture” sunt mult mai vaste. Amintiți-vă cucintele lui Orwell. “Fiecare înregistrare a fost distrusă sau falsificată. Fiecare carte a fost rescrisă. Fiecare imagine a fost schimbată. fiecare clădire a fost redenumită. Și procesul continuă zi de zi și minut de minut. Istoria s-a oprit. Nimic nu există în afară de prezentul nesfârșit în care Partidul are întotdeauna dreptate”, notează Il Giornale.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply