Quantcast
PARLAMENTUL VA DEZBATE PETIȚIA CARE SOLICITĂ „FĂRĂ SANCȚIUNI PENTRU REFUZUL VACCINULUI” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

PARLAMENTUL VA DEZBATE PETIȚIA CARE SOLICITĂ „FĂRĂ SANCȚIUNI PENTRU REFUZUL VACCINULUI”

Petiția de pe site-ul Parlamentului, „Preveniți orice restricții impuse celor care refuză vaccinarea COVID-19”, a ajuns la peste 278.000 de semnături și Parlamentul a anunțat că parlamentarii vor dezbate aceasta pe 14 decembrie. O puteți viziona în direct pe canalul YouTube al Parlamentului Regatului Unit.

Răspunsul Guvernului dat în 11 septembrie a fost cu greu liniștitor, venind cu un „oricum” de rău augur.

În prezent, nu există planuri de a introduce un vaccin Covid-19 într-un mod care să îi penalizeze pe cei care nu iau vaccinul. Cu toate acestea, Guvernul va lua în considerare cu atenție toate opțiunile de îmbunătățire a ratelor de vaccinare, dacă este necesar.

Un cititor al Lockept Skeptics sugerează: „Este cu adevărat important înainte de dezbaterea din 14 decembrie ca cât mai mulți oameni să scrie deputaților să se opună oricăror măsuri coercitive atunci când vine vorba de vaccin și să se asigure că vaccinul nu devine o cerință pentru afaceri, călătorii, locuri de muncă etc. ”

Suntem de acord. Este timpul să apăsați butonul de compunere. Iată din nou linkul Scrieți-le.

Un cititor al Scepticilor Lockdown a plecat să lucreze în Elveția pentru iarnă, o țară care s-a confruntat cu creșterea de toamnă fără un nou blocaj național.

Lucrez în cantonul elvețian Valais pentru sezonul de iarnă. Inițial aveam să lucrez în Franța, dar Macron a decis un alt blocaj complet, astfel încât să fie oprit, mai ales că se pare că deschiderea sezonului de schi a fost împinsă până la sfârșitul lunii ianuarie. Elvețienii au fost foarte reticenți să aibă din nou un blocaj, iar la nivel național (federal) restricțiile sunt ușoare: măști, limite pentru restrângerea numerelor și așa mai departe. Cantonele individuale își pot stabili propriile reguli în cadrul rațional, la fel ca statele individuale din Germania sau SUA. Cantonul meu (Valais) a decis să închidă restaurante și baruri, dar toate magazinele etc. sunt deschise, iar lifturile funcționează în weekend. Unele dintre reguli sunt pur și simplu stupide, cum ar fi purtarea unei măști pe un teleschi deschis, dar, în întreaga Europă, multe dintre decizii sunt politice și nu medicale, pentru a face jocul, ignorându-l în privat.

Elvețienii din munți sunt dornici să meargă din nou înainte și în aproximativ o săptămână restaurantele și barurile ar trebui să fie deschise pentru afaceri și sunt dornici să acapareze turiști din Germania, Italia și în special Franța, care acum amenință să oprească călătorii la graniță. Guvernul de aici știe că sezonul de schi valorează miliarde și fără străini din afara Europei și probabil fără britanici trebuie să câștige cât mai mulți bani. Mersul în jurul stațiunii este puțin plictisitor, dar în multe locuri nu sunt preocupați de măști, așa că se simte mult mai normal. S-a depus un efort putin entuziast pentru a pune semne de „doi metri” și altele similare, dar acestea sunt ignorate cu bucurie. După luni de hărțuire și strigăte de la autoritățile britanice, se simte minunat să rămâi singur.

Momentul cel mare va fi în acest sfârșit de săptămână, când toate teleschiurile încep să se miște cu adevărat odată cu sosirea zăpezii, până în vale, cu multe altele ce vor veni. Au existat murmurări la nivel federal cu privire la limitarea capacității de ridicare și așa mai departe, dar acest lucru pare mai mult să calmeze nervii. Dacă reușim să trecem de decembrie, atunci nu văd niciun motiv pentru care elvețienii să nu meargă înainte și să termine cu asta. Copacii sunt acoperiți de zăpadă, munții arată mai frumos ca niciodată și, sper ca pâna mă voi întoarce acasă, se va recupera Sănătatea.

„Cazurile” Elveției au scăzut de câteva săptămâni, începând cu 9 noiembrie, în ciuda niciunei blocări.

Elveția este unul dintre locurile pe care le-am evidențiat anterior, ceea ce demonstrează că blocarea nu este necesară pentru a preveni catastrofa și că modelarea periculoasă a SAGE este incorectă.

Vezi mai departe pe: https://invictuswebmedia.com/2020/12/06/parlamentul-va-dezbate-petitia-care-solicita-fara-sanctiuni-pentru-refuzul-vaccinului/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply