Quantcast
Parteneriatul civil homosexualist susținut de USR a fost respins – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Parteneriatul civil homosexualist susținut de USR a fost respins

 

O veste bună!

Parteneriatul civil homosexualist susținut de USR a fost respins astăzi de comisia juridică a Senatului, sub motiv că inițiativa nu se justifică, soluţia juridică „nu rezolvă nimic şi nu răspunde niciunei nevoi sociale”. Fapt perfect adevărat, dacă nu hotărâm să numim nevoia activiștilor de a atrage mai mulți bani în buzunare o „nevoie socială”.

Asztalos Csaba, președintele CNCD, a reacționat în stilu-i caracteristic: cu spume la gură, cu falsuri și cu amenințări. Domnul Csaba ne spune că o să votăm vrând-nevrând parteneriate și căsătorii homosexualiste, după ce România va fi condamnată la CEDO. De parcă definiția căsătoriei nu ar fi la latitudinea statelor membre ale UE (evident că este). De parcă dreptul la „mariaje homosexuale” ar fi un drept al omului (evident că nu este, nicăieri). Și de parcă respectarea unui standard cu privire la căsătorie (este doar între un bărbat și o femeie) ar fi sinonimă cu vreo formă de discriminare (nu este – sau e doar în capul activiștilor care, încă o dată, vor mai multă atenție și mai mulți bani; și nu le pasă că pentru asta mint de îngheață apele).

Sper să vedem acest „parteneriat” respins, cât mai repede, și în plenul celor două camere.

Gabriel Popa

Despre Info Crestin News

Leave a Reply