Quantcast
Pastor confirmat cu coronavirus. In ultima saptamana a umblat in mai multe comunitati de langa Lugoj – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Pastor confirmat cu coronavirus. In ultima saptamana a umblat in mai multe comunitati de langa Lugoj

Pastor confirmat cu coronavirus. In ultima saptamana a umblat in mai multe comunitati de langa Lugoj.

Ionel Tutac a declarat pentru Lugoj Info.ro ca nu stie de unde a contactat infectia si spune ca are o forma usoara.

Citeste si: Scoția: închisoare pentru cei care dețin Biblia?

Pastorul a scris chiar in urma cu cateva zile o postare pe o retea de socializare in care isi indemna prietenii sa-si ia masuri de precautie pentru a impiedica raspandirea virusului.

Din nefericire chiar el s-a imbolnavit. “Indemn la precautie! Aparitia unor focare de infectie în diferite localitati din tara, în preajma bisericilor, ar trebui sa ne determine sa fim mult mai precauti în ceea ce priveste organizarea serviciilor religioase.

Respectarea normelor de igiena personala, dezinfectia, purtarea mastii si pastrarea distantarii fizice sunt reguli despre care autoritatile ne reamintesc mereu. O astfel de recomandare am primit si astazi.

Pentru sanatatea noastra si a celor cu care intram în contact, dar si pentru ca marturia Evangheliei sa nu aiba de suferit, suntem datori sa respectam legile impuse de autoritati.

Ne rugam pentru cei bolnavi de COVID-19, pentru medici, asistente, autoritati, dar si pentru stoparea acestei pandemii!”, a scris Tutac care sustine ca simptomele au aparut joi dimineata, iar sambata, la o zi dupa ce a fost internat la spital a fost diagnosticat cu COVID 19.

DSP va face o ancheta epidemiologica pentru a stabili contactii. In urma cu cateva zile, Tutac aparea in niste poze impartind cadouri la Maguri, dar si la un botez la Hezeris. La Maguri, Tutac purta masca pe barbie si nu avea manusi.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply