Quantcast
Pastor Mukhtar Barkat: „Sufletul nu poate fi ucis!” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Pastor Mukhtar Barkat: „Sufletul nu poate fi ucis!”

Pastorul Mukhtar Barkat a fost martirizat pentru Isus Cristos într-o dimineață, într‑o stație de tren din Pakistan. Parveen, soţia acestuia, a declarat despre Mukhtar Barkat: „Tot ce a făcut a fost din dragoste de oameni.” Soțul ei a fost un pastor deschis și a fost incredibil de îndrăzneț pentru Hristos.

unnamed
Pastorul a primit permisiunea de a instala un difuzor în partea de sus a bisericii, pentru a putea difuza scurte rugăciuni în cartier. Ulterior, el a fost avertizat să se oprească de la convertirea musulmanilor. I s-a spus că va fi ucis dacă nu se va opri. Văzând că nu-l pot intimida să răspândească Evanghelia lui Hristos, l-au împuşcat în gară.
Soţia lui Mukhtar, Parveen, încă transmite rugăciuni prin difuzoare, în ciuda amenințărilor la viaţa ei. Ea a declarat: „Deși viețile noastre ar putea fi în pericol din cauza acestor difuzoare, datorită lor mulți musulmani au venit la Domnul Isus.” Parveen explică: „Soțul meu a spus de multe ori: trupul poate fi ucis, dar sufletul nu poate fi ucis.”

 Să ne rugăm pentru soţia lui Mukhtar Barkat şi pentru cei care sunt gata să Îl mărturisească pe Cristos chiar cu preţul vieţii. Iar noi să învăţăm să renunţăm la noi înşine şi să fim gata să facem sacrificii pentru ca tot mai mulţi oameni să Îl cunoască pe Dumnezeu!
www.persecution.org    www.cnmnewz.com via newsnetcrestin.blogspot.ro

Despre

Leave a Reply