Quantcast
Pastor Nelu Peia – De ce a câştigat domnul Klaus Iohannis? – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Pastor Nelu Peia – De ce a câştigat domnul Klaus Iohannis?

Dragi prieteni,
Cateva ganduri legate de alegerea noului Presedinte al Romaniei. De ce a castigat dl Iohannis Klaus, un credincios crestin care are o relatie personala cu Dumnezeu?
In primul rand pentru ca Dumnezeu S-a indurat de noi!
Apoi pentru ca majoritatea Romanilor au votat impotriva comunismului si a coruptiei, impotriva minciunii si a hotiei, impotriva arogantei, a impertinentei si a lipsei bunului simt, impotriva lipsei de integritate, a acuzatiilor false si a calomniei, impotriva manipularilor si a mituirii, impotriva dispretului fata de oameni si a lipsei de speranta, impotriva lipsei locurilor de munca si a lipsei unui trai decent, impotriva aliantelor cu Rusia si China, impotriva distrugerii economiei si a descurajarii investitiilor straine.
Duminica 16 noiembrie a fost o zi a interventiei divine. De dimineata pana la orele 14:00 candidatul stangii avea un avans considerabil. Si dintr-odata a venit un Val de votanti, neprevazut de nici un expert politic. Peste 1,7 mil de oameni au votat in numai 2 ore, in majoritate covarsitoare, pentru Iohannis Klaus.
Pana si adversarii lui Iohannis Klaus au recunoscut aceasta. Intrebat de catre jurnalisti a cui este vina pierderii alegerilor, Liviu Dragnea a raspuns cu amar: “A lui Dumnezeu. (…) Se pare ca nu se doreste ca noi sa avem presedintele Romaniei”.
Dupa 100 de ani romanii au in Presedinte un model necompromis de urmat.
Cateva raspunsuri date de dl Iohannis la un canal TV:
Rep. Ce carte v-a marcat?
JK. Biblia.
Rep. Credeti in Dumnezeu?
JK Da cred in Dumnezeu!
Rep. Sunteti Luteran asumat?
JK Sunt Crestin asumat!
Rep. Sunteti sigur ca nu ati luat niciodata mita?
JK. Nu numai ca sunt sigur, stiu ca nu am luat niciodata mita! Sub nici o forma!
Exista o majoritate covarsitoare in Romania care doreste o societate fara influenta comunismului, fara coruptie, doreste onestitate, bun simt si modestie, respect fata de oameni, asigurarea unei vieti decente, speranta si nu in ultimul rand un exemplu de urmat.
Acum este nevoie sa ne rugam:
Pentru protectia Presedintelui Iohannis Klaus si a sotiei sale Carmen.
Pentru alegerea de catre Presedinte a unor consilieri buni.
Pentru curatirea spirituala a palatului prezidential!
Ioan Peia
International Prayer Council

Despre

Un comentariu

  1. Aveti dreptate, frate Peia. De acum incolo, progresul Romaniei depinde de implicarea si rugaciunile noastre. Pe masura ce vom sta in post si in rugaciune pt tara, forta raului nu va avea efect. Crestinii s-au mobilizat la rugaciune si actiune in perioada (si ziua) votarii. Ar fi minunat daca s-ar uni cu acelasi elan si de acum incolo sa se roage pt noul presedinte si pentru binele tarii.

Leave a Reply