Quantcast
Pastor Ovidiu Petric – Musulmanii și sângele creștinilor – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Pastor Ovidiu Petric – Musulmanii și sângele creștinilor

Recent in urma unor investigatii proprii, o călugărița catolica din Germania a facut niste dezvăluiri cutremurătoare legate de martirajul crestinilor pe teritoriile dominate de musulmani, mai exact in Siria.
Măcelul extremiștilor islamisti asupra crestinilor ia cele mai hidoase si mai josnice forme. Călugărița afirma ca violenta îndreptată impotriva crestinilor pare a nu avea limite, iar exprimarea cruzimii incremeneste imaginația: “musulmanii macelaresc creștinii, le colectează sângele in sticle, iar fiecare sticla este vânduta contra sumei de $100.000 de dolari musulmanilor din Arabia Saudita. Aceștia folosesc sângele crestinilor pentru a se spală pe mâini cu el, crezând ca astfel le sunt ispasite păcatele” conform jewsnews.co.il
Forma aceasta de persecuție confirma gravitatea tratamentului fata de creștini la nivel mondial. Abuzul comis fata de urmasii lui Cristos nu doar s-a intensificat, ci s-a si brutalizat luând forme indescriptibile.
“Organizatia internationala Open Doors si-a emis Raportul anual pe 2014 privind persecutia crestinilor. Conform Raportului, in 2014 au fost ucisi 4.344 de crestini in toata lumea din cauza credintei lor, dublu fata de 2013 cind au fost ucisi 2.123, si triplu in raport cu 2012 cind 1.201 crestini au fost ucizi din cauza credintei” afirma recent AFR.
Cristos inca sângereaza. Trupul lui Cristos reprezentat de biserica locală   sângereaza din dragoste pentru o lume pierduta si straina de o asemenea atitudine altruista.
Saptamana trecuta cunoscutul cotidian Wall Street Journal a publicat la rându-i un raport in care este prezentată situatia persecuției crestinilor in lume. Raportul conține si un clasament al țărilor cu cea mai mare aversiune si agresivitate față de creștini. In aceste tari a-L mărturisi pe Isus Cristos ca Domn nu stârneste doar o cearta mediatica sau o controversa judiciara, ci o persecuție fizica agresiva, in care de multe ori credința se plătește cu viata.
Coreea de Nord conduce in clasamentul abuzurilor cu peste 70.000 de oameni la închisoare pentru credința crestina.
Următoarele noua tari in topul violentei si al exterminarii crestinilor, sunt musulmane.
Perspectiva Bibliei asupra suferintei este extrem de clară, aceasta evitand compromisul fata de adevăr si imbratisarea martirajului pentru Cristos, Mântuitorul omorât si înviat pentru Biserica Sa.
Biblia descrie si validează credința autentica si divina prin modul pasnic in care este practicată. O credința violenta, abuziva, agresiva este una falsa. Credincioșii adevărați ai lui Cristos nu-si vor abuza sub nici o forma semenii. Persecuția invalideaza credința chiar cand aceasta ar purta eticheta crestina.
Sângele crestinilor va continua sa curgă, insa acesta va fi chiar sămânța Bisericii lui Cristos.
Ovidiu Petric – pastor Biserica BUCURIA Lugoj

Despre

Leave a Reply