Quantcast
Pastorul Artur Pawlowski, eliberat după două luni de închisoare – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Pastorul Artur Pawlowski, eliberat după două luni de închisoare

Cunoscutul pastor canadian Artur Pawlowski, care a câștigat atenția presei internaționale pentru că a sfidat restricțiile exagerate din cauza pandemiei, a fost eliberat din închisoare după ce a petrecut aproape două luni în izolare.

Pawlowski, care conduce Street Church și Cave of Adallum din Calgary, Alberta, Canada a fost eliberat miercuri după ce a petrecut 51 de zile în arest. Potrivit CBC News, eliberarea predicatorului vine la aproximativ șase săptămâni după ce a fost arestat pentru că ar fi incitat la „răutate” în timp ce se adresa unei mulțimi de participanți la Freedom Convoi la granița dintre SUA și Canada din Alberta.

Un judecător a respins inițial eliberarea lui Pawlowski pe 9 februarie, dar judecătorul Gaylene Kendall a acordat eliberarea pastorului după ce i-a revizuit cazul. El trebuie să plătească o cauțiune de 25.000 de dolari și o garanție de 10.000 de dolari.

Predicatorul se află, de asemenea, sub supraveghere, cerându-i-se să fie acasă de la ora 19. până la ora 7 a.m., cu excepția slujbelor bisericești.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply