Quantcast
Pastorul Cristian Ionescu revoltat pe măsurile anti-CORONAVIRUS are simptome COVID-19! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Pastorul Cristian Ionescu revoltat pe măsurile anti-CORONAVIRUS are simptome COVID-19!

Asculta informatia

„Ne rugăm în mod deosebit pentru fraţii păstori Cristian Ionescu şi Adrian Tişe şi familiile lor. Fratele păstor Cristian Ionescu a trimis un mesaj pe care aş vrea să vi-l citesc, şi spune aşa: ne pare rău că nu putem fi împreună cu dvs. la slujbele de azi, dar datorită faptului că membri din familiile atât a mea, cât şi a fratelui Adrian Tişe au simptome, a trebuit să intrăm într-un scurt timp de carantină până se clarifică lucrurile”.

Ştirea vine ca o lovitură de trăznet, pentru că pastorul Cristian Ionescu a pornit un veritabil război în justiţie prin care cereau anularea restricţiilor de protecţie sanitară anti-coronavirus, iar acum se pare că l-a mâniat atât de tare pe Dumnezeu cu acţiunile sale de vreme ce este el însuşi suspect de infectare cu coronavirus!

Citeste si: Video: Viorel Iuga tras de maneca de adevaratii sefi ai cultului!

Într-o conferință de presă susținută, pe 24 mai, după slujba de la biserică, pastorul penticostal Cristian Ionescu acuza, printre altele, autoritățile din Chicago și ale statului Illinois, de tiranie și discriminare.

Motivul scandalului era somaţia adresată de autorităţile americane pastorilor câtorva biserici românești din zonă de a respecta regulile cu privire la numărul de persoane care pot participa la slujbele religioase.

Vezi mai departe pe: https://europanews.ro/pastorul-cristian-ionescu-revoltat-pe-masurile-anti-covid-are-simptome-covid/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply