Quantcast
Pe urmele lui Iisus în săptămâna Paştelui, cu o aplicație Android – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Pe urmele lui Iisus în săptămâna Paştelui, cu o aplicație Android

Asculta informatia

„Trăieşte cu Christos” (Live with Christ) este una dintre cele mai recente aplicaţii Android din Google Play. Aplicaţia îi conduce pe utilizatori în Săptămâna Mare pe urmele lui Iisus, printr-o serie de texte biblice relevante săptămânii dinaintea crucificării Sale, în urmă cu aproape 2.000 de ani.

traiete_cu_christos (Foto: hcjb.se)Aplicaţia gratuită a fost creată de HCJB Global Sweden cu scopul de a exemplifica dragostea lui Dumnezeu şi sacrificiul de pe cruce şi de a le face mai uşor de înţeles

„Cu această aplicaţie pe telefon, poţi fi pe urmele lui Iisus timp de o săptămână citind texte biblice care apar pe telefon exact la momentul la care s-au întâmplat acum aproape 2.000 de ani”, a anunţat compania.

Scopul companiei este de a oferi utilizatorilor Android o aplicaţie care îndreaptă atenţia asupra aspectului biblic al Paştelui, mai degrabă decât asupra laturii sale comerciale, cu ouă vopsite şi iepuraşi.

Aplicaţia poate fi downloadată de aici.

semneletimpului.

Despre

Leave a Reply