Quantcast
Pedofilia face ravagii în Germania, țara care ridică statui lui Marx – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Pedofilia face ravagii în Germania, țara care ridică statui lui Marx

Sexo-marxismul a dus la relaxarea moravurilor. Justiția germană anchetează aproximativ 30.000 de persoane suspectate de implicare într-o amplă afacere de pedofilie în vestul Germaniei, au anunțat luni autoritățile locale, informează AFP.

„Vrem să iasă din anonimatul internetului autorii care abuzează de copii și cei care îi susțin” pe acești autori, a declarat într-o conferință de presă Peter Biesenbach, ministrul justiției în landul Renania de Nord-Westphalia, unde a izbucnit scandalul.

Până în prezent, aproximativ 70 de persoane erau suspectate în această afacere care a debutat în toamna anului trecut în orașul Bergisch Gladbach. Mai multe dintre aceste persoane fac în prezent obiectul proceselor judiciare.

Ele sunt bănuite că timp de mai mulți ani au maltratat și abuzat copii și au distribuit imagini cu faptele lor pe grupuri de discuții online. La aceste discuții participau mii de persoane.

Anchetatorii germani au înregistrat, până în prezent, cel puțin 40 de victime.

Citeste mai mult pe: Euroa News

Despre Info Crestin News

Leave a Reply