Quantcast
Peniel-Londra 1 decembrie 2012 – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Peniel-Londra 1 decembrie 2012

Dragi prieteni,

Va multumim mult pentru sustinerea voastra in rugaciune. Domnul a ascultat cererile voastre! Ne-am simtit foarte binecuvantati de modul in care a lucrat la ultimele doua conferinte Peniel din Ploiesti si Schwabach. Dumnezeu fie laudat in toate!

Acum, va anuntam cu bucurie ca ultima conferinta Peniel din acest an va avea loc la LONDRA, pe data de 1 DECEMBRIE. Ne-am dori mult ca semnificatia sarbatorii nationale, pusa alaturi de rugaciunea Mantuitorului din Ioan 17:21, sa-si gaseasca implinirea si intre crestinii romani din diaspora. Doamne, ajuta!

Alte detalii:

1. Conferinta se va desfasura sub denumirea ONE VISION.

2. Locatie: El-Shaddai International Christian Centre; The Hippodrome, North End Road, Golders Green, London, NW11 7RP; www.elshaddaitoday.com.

3. Vor predica evanghelia:

Mihai DUMITRASCU – pastor in Biserica Emanuel din Galati (www.emgl.org), este absolvent al Christ for the Nations Institute (Dallas) si al Advanced Training Studies – BEE. Actualmente parcurge un program de masterat in cadrul Fuller Theological Seminary din California. Mihai este membru fondator al BIG Impact (www.big-impact.ro) si presedintele Comunitatii Regionale Penticostale Constanta. Este casatorit cu Neli si are trei copii: Flavius, Evelin si Remus.

Bill PREVETTE – misionar AG din 1986 in tari precum India, Singapore, Indonezia, Tailanda, Cambogia si Romania; si-a obtinut masteratul la Fuller Theological Seminary si doctoratul la Oxford Centre for Mission Studies, UK unde si slujeste in prezent (http://prevetteresearch.net). Autor al cartii “Child, Church and Compassion”, Bill este casatorit cu Ky si impreuna au un fiu pe nume Daniel.

Vor sustine diverse seminarii: Vlad CRIZNIC (Intrebari dificile despre credinta crestina); Mihai DUMITRASCU (Seminar pentru familii); Addy FISCA si echipa (Despre inchinarea practica) si Lucian ONIGA (Despre puritate).

4. Ne va conduce in inchinare Peniel Band.

5. Participarea la conferinta va fi conditionata de:
a. Inscrierea pe situl Peniel (www.peniel.ro) pana la data limita de 27 noiembrie. Recomandam ca fiecare lider de tineret sa-si inscrie grupul de care va raspunde pe intreaga perioada a conferintei! La registratura, numai liderul de grup se va prezenta pentru a face demersurile necesare intrarii in sala!
b. Achitarea unei contributii de 10 Lire la locul conferintei.

6. Program:

Sambata, 1 decembrie:

Receptia: 9:00 – 10:00
Sesiunea I: 10:00 – 11:30 (sesiune comuna)
11:30 – 12:00 pauza de cafea / ceai

Sesiunea II: 12:00 – 13:30 (seminarii paralele)
Timp liber: 13:30 – 17:00

Sesiunea III: 17:00 – 19:00 (sesiune comuna)

7. Pentru a incuraja participarea familistilor cu copii mici, anul acesta vom asigura “babysitting” intr-o sala anexa. Pentru a confirma numarul de copii si varsta lor, va rugam sa luati legatura cu Marta Sorhent lamartasorhent@yahoo.com sau la tel. 075.88.29.23.61.

Pentru pregatirea spirituala a acestei conferinte, va rugam sa fiti alaturi de noi in post si rugaciune speciala in fiecare zi de vineri a lunii noiembrie.

Multumim si va asteptam cu drag!

In numele echipei,

Lucian Oniga

PS. Speram sa reusim (din nou) transmirea live a conferintei pe internet.

Cont bancar Peniel UK
Sort Code: 40-03-11
Account Number: 91620258

Despre

Leave a Reply