Peniel Londra 2013

Asculta informatia

Dragi prieteni,

Vrem sa va invitam si in acest an la conferinta pe care Fundatia Peniel o va organiza la Londra. Prin urmare, daca locuiti in UK, in vestul Europei sau daca doriti sa vizitati Londra, va asteptam si pe voi la acest eveniment!

Detalii:

Loc: Salvation Army, 1-5 Brampton Grove, Hendon Central, NW4 4AE, London;
Titlu: Sangele apa nu se face!
Motto: “Prin sangele lui Isus avem o intrare sloboda in Locul Preasfant”. (Evrei 10:19)

Va predica Evanghelia:

Iacob COMAN (www.iacobcoman.ro) – pastor in Targu-Mures, conf. univ. la I.T.P. Bucuresti, licentiat in teologie la Universitatea Emanuel, absolvent al programului de doctorat in litere al Universitatii din Bucuresti, doctor in filosofie (Academia Romana) si doctor in teologie fundamentala si dogmatica (Universitatea Babes-Bolyai, Facultatea de Teologie Ortodoxa). Iacob este casatorit cu Ildiko si are doi copii: Roberth si Ruth.

Vor sustine diverse seminarii: Marius BAN (Crimele Vechiului Testament si Dumnezeul dragostei), Daniel BUJENITA (Viziune, actiune, pasiune – misiunea transculturala) si Lucian ONIGA (Role-playing – seminar pentru familii).

Ne vor conduce in INCHINARE: Alin si Emina TIMOFTE & the band (www.alintimofte.ro).

Program:

Sambata, 2 noiembrie:

Receptia: 9:00 – 10:00
Sesiunea I: 10:00 – 11:30 (sesiune comuna)
11:30 – 12:00 pauza de cafea / ceai

Sesiunea II: 12:00 – 13:30 (seminarii paralele)
Timp liber: 13:30 – 17:00

Sesiunea III: 17:00 – 19:00 (sesiune comuna)

Duminica, 3 noiembrie:

17:30-20:00 – program comun cu Biserica Peniel.

Inscrierea la conferinta se va face pe www.peniel.ro pana pe 30 octombrie.

Contributie pentru participare: 10 lire/persoana. Se va achita la fatza locului.

Pentru ca Dumnezeu sa-Si poata glorifica Numele in viata noastra si cu ocazia acestei conferinte, va invit sa ne smerim sufletul cu post si rugaciune in fiecare zi de marti pana la data revederii noastre.

Dumnezeu sa va binecuvanteze!

In numele echipei,

Lucian Oniga

Despre

Un comentariu

  1. Claudiu Alin

    Mesaj pt.Lucian Oniga. 10 lire/persoana. Interesant. A-ti inceput si voi sa incasati bani pentru intrare asa cum fac toate marile conferinte, ca Hillsong si altii. Ce sa intimplat cu datatorul voios, cu colecta, cu banii care se dau de bunavoie? Nu mai ajung pentru conferinta Peniel? Hai sa fim seriosi, asa costuri uriase presupune o conferinta care dureaza practic o zi? Sau e vorba ca invitatii trebuiesc platiti cu sume si astfel se ajunge sa se puna o taxa per persoana. Personal opiniez ca a-ti ajuns si voi Penielul o afacere. Cum se zice: orice minune dureaza 3 zile. Primele editii de la Peniel au fost adevarate, sincere si fara interes. Acum s-a transformat intr-o mica afacere, cu personaje celebre care trebuiesc remunerate corespunzator. Imi pare rau daca cumva deranjeaza cuvintele mele, dar intentia cu care scriu asta fr.Oniga e ca poate vei intelege ce credem unii si cum se vede din exterior ceea ce faceti in prezent.

Leave a Reply