Stiri externe

PERICOLUL LGBTQ: Condamnat la 16 ani închisoare pentru incendierea unui steag al homosexualilor arborat la o biserică din Ames, Iowa

Un bărbat din Iowa care a incendiat în iunie un steag al homosexualilor arborat la o biserică a fost condamnat miercuri la peste 16 ani de închisoare, informează FoxNews.

Adolfo Martinez, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit vinovat luna trecută pentru infracțiunea de ură, hărțuire de gradul al treilea și utilizarea nechibzuită a focului, a informat Des Moines Register.

Adolfo Martinez, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit vinovat luna trecută pentru infracțiunea de ură, hărțuire de gradul al treilea și utilizarea nechibzuită a focului, a informat Des Moines Register.

Bărbatul a recunoscut în fața anchetatorilor că a furat steagul din biserică și l-a incendiat, pentru că se opune homosexualității.
Martinez a fost arestat în luna iunie și a primit sentința luna trecută. El a primit 15 ani pentru infracțiunea de incendiere, un an pentru folosirea nechibzuită a focului sau a explozibililor și 30 de zile pentru hărțuire. Sentințele urmează a fi executate consecutiv.
Citește și:  Oraşul polonez Swidnik s-a declarat “zonă liberă de LGBT” si nu mai primeste fonduri europene
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 21 = 24

Close