Quantcast
Persoane foste LGBT sărbătoresc eliberarea prin Hristos – InfoCrestin – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Persoane foste LGBT sărbătoresc eliberarea prin Hristos – InfoCrestin

Un grup de foști membri ai comunității LGBT s-au adunat recent în capitala Americii pentru a-și împărtăși mărturiile despre cum au găsit vindecarea și libertatea în Isus Hristos.

Membrii grupului Freedom March au fost în turnee prin America de câțiva ani de zile, împărtășind Vestea Bună și oferind speranță tuturor celor care caută salvarea de la stilul de viață LGBT.

Evenimentul din acest an, care a avut loc sâmbătă, a inclus cântări, mărturii, rugăciune și un marș de la Teatrul Sylvan la Memorialul Lincoln.

Marșul Libertății a fost început în 2018 de către Jeffrey McCall, un fost transgender care a ajuns să-L cunoască pe Hristos și iubirea Lui nesfârșită.

Mișcarea se concentrează pe eliberarea de stilul de viață LGBT, precum și pe învățarea modului în care putem să începem o relație cu Domnul și Salvatorul nostru. Unii participanți la Marșul Libertății au împărtășit chiar întâmplări din trecutul lor tragic înainte de a părăsi stilul de viață LGBT și de a veni la Hristos.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply