Peru: 2000 de oameni botezați într-o singură zi

Asculta informatia
Luni 30 martie, zi de mare bucurie pentru poporul lui Dumnezeu când  a avut loc o ceremonie de botez în  Sacramento, orașul Lima. Bucuria și credința au fost cuvintele cheie ale acestui eveniment.
Rev. Rodolfo Gonzalez Cruz, trezorier al Consiliului ofițerilor internaționali  și președinte al MMM în Peru, a prezidat ceremonia de botez din  Sacramento a bisericii centrale  și a presbiteriilor din orașul Lima.
De asemenea au fost prezenți pastori și din alte țări, cum ar fi Belgia, Japonia și Statele Unite ale Americii.
Rev. Rodolfo Gonzalez Cruz  a vorbit din Cuvântul lui Dumnezeu, din:
Romani 6: 1-6.1 “Ce vom zice, dar? Să păcătuim mereu, ca să se înmulţească harul? Nicidecum! Noi, care am murit faţă de păcat, cum să mai trăim în păcat. Nu ştiţi că toţi câţi am fost botezaţi în Isus Hristos, am fost botezaţi în moartea Lui? Noi deci, prin botezul în moartea Lui, am fost îngropaţi împreună cu El, pentru ca, după cum Hristos a înviat din morţi, prin slava Tatălui, tot aşa şi noi să trăim o viaţă nouă. În adevăr, dacă ne-am făcut una cu El, printr-o moarte asemănătoare cu a Lui, vom fi una cu El şi printr-o înviere asemănătoare cu a Lui. Ştim bine că omul nostru cel vechi a fost răstignit împreună cu El, pentru ca trupul păcatului să fie dezbrăcat de puterea lui, în aşa fel ca să nu mai fim robi ai păcatului”.
Dumnezeu a stabilit că cei ce sunt copii lui sunt destinați să se înmulțească. Astfel două mii de frați l-au primit pe Domnul în vița lor, recunoscându-l ca Domn și mântuitor personal.
Articol preluat și tradus din: Movimiento misioniero mundial en Peru www.mmmperu.org de www.radiociresarii.ro

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 27