Quantcast
Peste 32 de milioane de Biblii distribuite în întreaga lume în 2021 – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Peste 32 de milioane de Biblii distribuite în întreaga lume în 2021

În 2021, distribuția Bibliilor a crescut la nivel mondial, au raportat recent Societățile Biblice Unite într-un comunicat de presă.

Potrivit datelor oferite, anul trecut au fost distribuite aproximativ 32,6 milioane de ediții complete ale Bibliei. „După scăderea distribuției Bibliei cauzată de pandemie în anul precedent”, situația s-a stabilizat din nou.

Comparativ cu anul precedent 2020, anul 2021 a înregistrat o creștere de 5,5%. În plus, aproximativ 20% din Bibliile complete distribuite au fost descărcate de pe internet, astfel încât ponderea Bibliilor digitale este mai mică decât în ​​2020, dar este cu 15% mai mare decât în ​​2019. Potrivit raportului, distribuția edițiilor digitale „joacă un rol din ce în ce mai important, mai ales în regiunile ce trec prin crize”.

Horst Schurenbrand, directorul Societății Biblice din Germania, a subliniat că „în afară de Europa, pe fiecare continent au fost distribuite mai multe Biblii complete decât în ​​anul precedent.”

Societățile Biblice Unite este asociația internațională ce cuprinde 160 de societăți biblice naționale, active în peste 184 de țări.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply