Petiţia pentru eliberarea Asiei Bibi a depăşit 500,000 semnături – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Petiţia pentru eliberarea Asiei Bibi a depăşit 500,000 semnături

Asculta informatia

O pakistaneză creştină, acuzată de blasfemie şi condamnată la moarte, cu succes a făcut un apel la hotărârea instanţei cu o petiţie care cere eliberarea ei, şi a depăşit 500.000 semnături.

Asia Noreen Bibi, al cărei caz a primit interes global, inclusiv Papa Benedict al XVI-lea, a fost condamnată la moarte prin spânzurare în 2011 după ce a petrecut mai mult de un an într-o închisoare pakistaneză.

Asia Bibi, soţie şi mamă, este acuzată de către martorii musulmani de facerea remarcilor peiorative asupra profetului Mohamed, lucru pe care l-a respins.

Apelurile pentru eliberarea Asiei Bibi au crescut pe măsură ce se aşteaptă hotărârea Curţii Supreme din Lahore. O petiţie pentru eliberarea Asiei Bibi, care speră să atingă un milion de semnături, a atins deja 560,848.

După cum Christian Post a raportat anterior, creştinii din întreaga lume se unesc prin această revendicare de a preveni moartea Asiei. Preşedintele Human Rights Focus din Pakistan, Naveed Walter, cere ca Asia Bibi să fie graţiată  şi eliberată.

“Facem apel tuturor creştinilor, organizaţiilor non-guvernamentale, activiştilos drepturilor omului şi funcţionarilor politici să ia parte în acest protest paşnic…în aşa fel încât ziua de azi să devină “vocea” împotriva persecuţiei creştinilor din Pakistan”, a afirmat Walter.

Sursa: Stiri Crestine.ro

Tags

Articole similare

un comentariu

  1. Fac apel la guvernul pchistanez ,in numele lui Dumnezeu (Alah) sa elibereze pe Asia Bibi
    deoarece nu a comis un delict , pentru care trebuie sa moara , ci si-a recunoscut credinta… Cu multumiri Liliana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close