Quantcast
Picnic regional pentru persoanele cu dizabilitati – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Picnic regional pentru persoanele cu dizabilitati

Asculta informatia

In pofida numeroaselor solicitari pentru participare, Tabara pentru persoane cu dizabilitati, recent organizata la Sinaia, din cauza limitarii locurilor disponibile, n-a reusit sa gazduiasca decat un numar restrans de oameni care si-au dorit o astfel de experienta binecuvantata,.

Tocmai din acest motiv, pentru a da posibilitate si altor sute de persoane cu probleme serioase de sanatate sau afectiuni locomotorii din regiunea de sud a tarii sa petreaca un timp binecuvantat impreuna, s-a nascut dorinta de a rezerva o zi intreaga pentru toti cei care isi doresc acest lucru.

Astfel, in data de Luni, 6 mai 2013, incepand cu orele 10.00, in Parcul Bucov aflat in apropierea orasului Ploiesti este organizat un Picnic regional pentru persoane cu dizabilitati, o ocazie buna pentru relationare, incurajare reciproca si, desigur, dincolo de placerea de lua masa impreuna, o oportunitate evidenta pentru mesaj evanghelic.

Desi la acest eveniment poate paricipa oricine, pentru o organizare cat mai eficienta, toti cei care doresc sa fie prezenti la acest picnic, toti cei care si-au propus sa slujeasca cu aceasta ocazie celor neputinciosi sau care sunt calauziti sa sprijine in vreun fel sau altul aceasta actiune regionala, isi pot face cunoscute intentiile sau pot solicita mai multe amanunte la numarul de telefon 0724 775 082.

Fie ca si prin aceasta intalnire regionala Dumnezeu sa fie slavit si tot El sa reverse mangaiere, imbarbatare si bucurie sfanta peste toti cei prezenti!

www.infologosploiesti.blogspot.ro

Despre

Leave a Reply