Pionierii evrei ai degenerării sexuale în Berlin în anii 1920 – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Pionierii evrei ai degenerării sexuale în Berlin în anii 1920

Asculta informatia

În 1919, Magnus Hirschfeld și Arthur Kronfeld au fondat Institutul pentru Sexualitate (Institut für Sexualwissenschaft) la Berlin. Ambii au fost activi în Partidul Comunist German și erau membri proeminenți ai comunității evreiești din Berlin.

Resultado de imagen de Magnus Hirschfeld Arthur Kronfeld

În cadrul institutului se ofereau numeroase servicii degenerate, inclusiv primele schimbări chirurgicale de sex din istoria modernă, avorturi, prelegeri și „consiliere sexuală”, închirieri de camere, o mare bibliotecă de pornografie și literatură erotică despre orice posibilă perversiune (inclusiv bestialitatea și pedofilia ) și un muzeu al sexului, care cuprinde o gamă largă de articole fetișiste homosexuale, vibratoare, „mașini de masturbare” etc.

Institutul aprimit zeci de mii de vizitatori în fiecare an, inclusiv excursii la școlare cu clasa. Hirschfeld a fost un sodomit notoriu, popular cunoscut în scena homosexuală din Berlin, pe numele lui de travestit Tante Magnesia.

De asemenea, a înființat o comisie pentru drepturile homosexualilor și a scris și publicat multe cărți și reviste degenerate, inclusiv Jahrbuch für Sexuelle Zwischenstufen (Anuarul pentru tipurile sexuale intermediare). De fapt, el este figura sinistră care a inventat termenul „travestit”. Hirschfeld a organizat o campanie pentru a pune capăt arestării travestiților și prostituatelor din departamentul de poliție din Berlin.

În 1921, Hirschfeld a organizat primul Congres pentru Reforma Sexuală, care a condus la formarea Ligii Mondiale pentru Reforma Sexuală, cu convenții care au avut loc la Copenhaga [1928], Londra [1929], Viena [1930] și Brno [1932].

Pe scurt, Hirschfeld a fost esențialul ucigaș al culturii evreiești, pe care Adolf Hitler a explicat astfel: „Și în ce doze puternice a fost produsă și distribuită această otravă. Firește, cu cât nivelul moral și intelectual al unui astfel de autor de produse artistice este inferior, cu atât este mai inepuizabilă fecunditatea sa.

„Uneori a mers atât de departe încât unul dintre aceștia, acționând ca o pompă de canalizare, și-ar împroșca murdăria direct în fața altor membri ai rasei umane. Era un gândire groaznică și totuși nu s-a putut evita că numărul mai mare de evrei părea special conceput de Natura pentru a juca această parte rușinoasă „- Mein Kampf. ibid. 42. Adolf Hitler s-a referit la Hirschfeld ca fiind cel mai periculos evreu din Germania.

Institutul lui Hirschfeld a fost un monument al bolii morale și a reprezentat tot ceea ce NSDAP se împotrivea. În mai 1933, Deutsche Studentenschaft (Uniunea studenților germani) a luat cu asalt acest cuib al libertinajului si depravarii strigând Brenne Hirschfeld (Burn Hirschfeld) și a început să bată personalul și să distrugă sediul. Institutul a fost închis definitiv și lista sa cuprinzătoare de nume și adrese a fost confiscată.

Câteva zile mai târziu întreaga bibliotecă a fost arsă pe străzi, aproximativ 20.000 de cărți și imagini, împreună cu literatura marxistă și alte materiale subversive. De atunci, fără fundal sau explicație, presa corporativă și editorii de palat au protestat împotriva studenților germani care au golit mlaștina.

La vremea respectivă, Hirschfeld a participat la un turneu internațional care vorbea despre sexualitate. El nu s-a întors niciodată în Germania și a murit în exil doi ani mai târziu. În octombrie 1941, cofondatorul institutului Kronfeld s-a sinucis la Moscova la apropierea trupelor germane.

Sursa: The National Vanguard via https://karensmithdotblog.wordpress.com

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close