Quantcast
Planned Parenthood îi numește suprematiști albi pe cei pro-viață, dar ucide 247 bebeluși de culoare în fiecare zi – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Planned Parenthood îi numește suprematiști albi pe cei pro-viață, dar ucide 247 bebeluși de culoare în fiecare zi

Afacerea de avort Planned Parenthood a exploatat moartea unui bărbat de culoare neînarmat ucis de poliție recent, pentru a-și promova propria agendă de avort care distruge vieți. Un articol LifeNews

Grupul de avort în valoare de un miliard de dolari a corelat ideea de „supremație albă” atât cu moartea tragică a lui George Floyd, cât și de „atacurile asupra autonomiei corpurilor noastre” – adică avortul, într-o serie de postări pe social media.

„Tiparul prejudecății sistematice în poliție este o problemă de sănătate publică”, a publicat pe Twitter Planned Parenthood pentru Comunitatea de Culoare.

Ideea a fost preluată și dezvoltată de CEO-ul Planned Parenthood, Alexis McGill Johnson, care a insinuează că persoanele pro-viață sunt suprematiști albi care vor să controleze corpurile oamenilor de culoare.

„Supremația albă este în prejudecățile pe care le deținem când și cum vedem persoanele de culoare și realizăm cât de violente devin aceste prejudecăți. Se văd în controlarea corpurilor persoanelor de culoare – care a fost confirmată prin intermediul sistemelor rasiste. Este în atacurile împotriva autonomiei corpurilor noastre”, a declarat liderul afacerii de avort din Statele Unite.

La originea așa-numitelor „atacuri”, „dreptate reproductivă” și „autonomia corporală” l-a care s-a referit Johnson este avortul – distrugerea bebelușilor nenăscuți unici, inocenți prin proceduri violente de avort.

Deși Johnson și Planeed Parenthood îl apără, avortul este responsabil pentru uciderea mai multor vieți de culoare în America decât orice altă cauză. Iar Planned Parenthood este un lider în industria americană a avortului.

În medie, pe baza propriilor rapoarte anuale, Planned Parenthood ucide 247 de bebeluși nenăscuți de culoare în fiecare zi. Avortează mai mulți bebeluși nenăscuți decât orice alt grup din Statele Unite, iar veniturile afacerii sunt de miliarde de dolari.

Adeptul de culoare pro-viață al organizației Radiance Foundation, Ryan Bomberger, a subliniat că industria avortului pervertește dreptatea pentru a include uciderea bebelușilor de culoare, spunând:

„Avortul este principalul criminal al vieții de culoare din Statele Unite, depășind primele 5 cauze ale morții – combinate. Și trebuie cumva să celebrăm acest lucru ca pe o formă perversă de dreptate? De fapt, ei au un nume pentru asta – sănătatea reproductivă. Așadar, când mai mulți bebeluși de culoare sunt avortați în New York (casa Planned Parenthood) decât se nasc, nu este rasism. Este feminism, zic ei”.

Deși avorturile rănesc familiile de orice rasă și cultură, statisticile indică faptul că avorturile rănesc în mod disproporționat comunitatea afro-americană. Datele recensământului indică faptul că populația de culoare reprezintă aproximativ 13% din populația Statelor Unite, dar că deține aproape 40% din toate avorturile.

Iar statisticile de sănătate ale orașului New York arată că în oraș sunt mai mulți copii de culoare avortați decât se nasc în fiecare an.

Tot mai mulți sunt de părere că industria avortului țintește la fel de mult și minoritățile pentru avorturi. Cercetările realizate de Protecting Black Life au constatat că 79% din facilitățile de avort chirurgical ale Planned Parenthood sunt localizate la o distanță foarte mică de cartierele locuite de populația de culoare.

Dacă afacerii de avort Planned Parenthood îi pasă cu adevărat de viețile de culoare, ar trebui să înceteze să mai ucidă bebelușii nenăscuți prin avorturi violente, acțiuni care distrug viața, și să înceapă să ofere reale îngrijiri de sănătate și sprijin pentru femei și familii.

Tribuna.US

Despre Info Crestin News

Leave a Reply