Quantcast
Polonezii nu vor avort eugenic: Nu vrem să fim progresiști ca occidentalii, dacă aceasta presupune crima – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Polonezii nu vor avort eugenic: Nu vrem să fim progresiști ca occidentalii, dacă aceasta presupune crima

Curtea Constituțională a Poloniei va discuta în 22 octombrie o inițiativă cetățenească de interzicere a avorturilor pe motiv de malformații sau boli incurabile diagnosticate intrauterin.

Barbara Nowak, inspectorul școlar general al regiunii Małopolskie (foto dreapta), a afirmat la Marșul pentru viață de la Varșovia în 20 septembrie:

„DIN ACEST LOC, ÎMPREUNĂ CU VOI, LE ADRESEZ JUDECĂTORILOR DE LA CURTEA CONSTITUȚIONALĂ SĂ APERE CU MAXIMĂ RESPONSABILITATE CULTURA VIEȚII DE IDEOLOGIA PROGRESISTĂ CARE PROMOVEAZĂ CULTURA MORȚII. FAC APEL LA JUDECĂTORII CURȚII CONSTITUȚIONALE: NU NE ADUCEȚI CU FORȚA CULTURA MORȚII. NOI APĂRĂM RESPECTUL PENTRU VIAȚĂ DE LA ÎNCEPUTUL ȘI PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ACESTEIA. NU VREM SĂ FIM «MODERNI ȘI PROGRESIȘTI» CA OCCIDENTALII, DACĂ ACEASTA PRESUPUNE CRIMA.”

Avortul este legal în Polonia doar pentru cazurile de malformații ale fătului, de viol și de incest. Polonia Christiana scrie că în Polonia au loc aproximativ 1.000 de avorturi anual.

Sursa: stiripentruviata.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply