Quantcast
Polonia: ideologia LGBT „o amenintare la adresa natiunii, identitatii si existentei noastre” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Polonia: ideologia LGBT „o amenintare la adresa natiunii, identitatii si existentei noastre”

Interventiile activistilor LGBT, cum ar fi „ideologia de gen” si promovarea unui stil de viata sexual alternativ pentru copii mici in scoala, reprezinta o amenintare grava pentru Polonia, a spus seful partidului de guvernamant al natiunii.

jar

Vorbind la o conferinta organizata miercuri de grupul Actiunea CatolicaJaroslaw Kaczynski denounced  a denuntat „un atac asupra familiei si copiilor”, in urma semnarii unei declaratii a LGBT + de 12 puncte, de catre primarul liberal al Varsoviei.

„Avem de-a face cu un atac direct asupra familiei si copiilor … sexualizarea copiilor, toata miscarea LGBT, genul”, a spus el denuntand „teoria genului” care sustine ca sexul este o constructie sociala si ca oamenii pot „alege” propriul lor gen, si pe care Declaratia de la Varsovia spune ca trebuie promovat in scoli.

„Aceste ideologii, filozofii, toate acestea sunt importate, acestea nu sunt mecanisme interne poloneze”, a declarat Kaczynski la conferinta de la Wloclawek.

„Ele reprezinta o amenintare la adresa identitatii poloneze, a natiunii noastre, a existentei sale si, astfel, a statului polonez”, a adaugat el.

„Comunismul nu a fost invins cand a cazut Zidul Berlinului„, a spus liderul partidului „Legea si justitia” (PiS), afirmand ca libertatea de exprimare si religia sunt atacate de o „formatie” post-1989 a fortelor pro-UE si mass-media care au fost profund ostile Bisericii si patriotismului polonez.

Biserica romano-catolica din Polonia se numara printre vocile extrem de critice fata de Declaratia de la Varsovia, exprimand „ingrijorarea profunda” fata de planurile educationale, declarand ca scolile trebuie sa adopte linii directoare educationale LGBT, avertizand ca planul „contrazice dreptul constitutional al parintilor de a-si educa copii dupa propria lor credinta”.

Poland-EU-640x480

Fundatia Soros cere Bruxelles sa intensifice razboiul impotriva Poloniei „sau UE nu va supravietui”

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si „educatia sexuala completa” a ONU, cerute de document, au fost descrise anterior de Kaczynski drept „un mare pericol”,cu orientari guidelines care promoveaza ideologia transsexuala si stilul de viata homosexual, precum si „accesul sigur la avort”, si „drepturile” sexuale ale copiilor, cu obiective de invatare pentru elevii cu varste cuprinse intre noua si 12 ani, care recomanda consultanta cum ar trebui „sa poata descrie raspunsurile masculine si feminine la stimularea sexuala”.

Mass-media internationala globalista a prezentat Polonia ca agresor intr-un „razboi al culturii” pentru opozitia sa fata de lista cererilor, iar Reuters alleging afirma ca guvernul a ales „drepturile LGBT ca pe o lupta” pentru a „stopa declinul popularitatii sale sa inaintea celor doua alegeri electorale cheie din acest an”.

Obiectand continutul listei de dorinte al activistilor, de 12 puncte, PiS „ataca drepturile homosexualilor”, conform unui articol politic titled intitulat „Partidul de guvernamant al Poloniei joaca cardul LGBT”, care spre sfarsitul piesei admite ca „majoritatea [din populatia tarii] este inca foarte religioasa si conservatoare„, si astfel s-ar opune majoritatii politicilor enumerate in lista.

Sursa: karensmithdotblog.wordpress.com

Despre Info Crestin News

Leave a Reply