Polonia s-a săturat! Protest pentru ieșirea din UE

Asculta informatia

Brexit a fost doar începutul.

Prăbușirea Uniunii Europene este inevitabilă. Sunt șanse mari să se întâmple chiar pe timpul vieții mele. Mă gândesc să cumpăr de pe acuma un vin vechi pe care să-l deschid când toate mediile anunță oficial destrămarea Uniunii Europene. Și o șampanie.

BuciumulMii de polonezi au protestat joi pe străzile din Varșovia, în semn de protest față de apartenența Poloniei la UE și pentru a cere suveranitate în fața Bruxelles-ului, scrie express.co.uk 

Demonstrația a avut loc în ziua în care Polonia marca a 15-a aniversare a aderării țării la blocul comunitar. În imaginile video apar bannere anti UE și steagurile Poloniei fluturate de manifrestanți în timpul unui marș spre birourile Comisiei Europene din centrul orașului.

Un protestatar a declarat: „UE este din ce în ce mai centralizată politic. Deci, avem o politică externă comună, există o discuție despre o armată comună. În prezent apar tot mai multe legi, iar facturile nu sunt prezentate la Varșovia, ci la Bruxelles. Credem că valorile noastre tradiționale – familia, proprietatea, valorile catolice sunt amenințate de comisarii europeni liberali”….

…Marșul polonezilor a avut loc la mai puțin de o lună după ce Comisia Europeană a lansat o nouă acțiune împotriva Varșoviei în legătură cu reforma sistemului judiciar.

POLAND-IMMIGRANTS-RIGHT-WING-DEMOMONSTRATION

Dacă te oripilează ideea prăbușirii Uniunii Europene încearcă să gândești logic.

Când pui mai multe culturi incompatibile în același spațiu geografic ai garanția că o să iasă scandal.

Când pretinzi că reprezinți voința poporului, pe care nu îl consulți pentru deciziile majore (cum ar fi imigrația) și împotriva căruia dai directive (cum ar fi cotele de imigranți), ai garanția că provoci nemulțumire populară.

Citeste mai departe pe: https://karensmithdotblog.wordpress.com/2019/05/13/polonia-s-a-saturat-protest-pentru-iesirea-din-ue/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply