Quantcast
Polonia se opune relocării imigranţilor ilegali – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Polonia se opune relocării imigranţilor ilegali

Asculta informatia

Guvernul conservator de la Varşovia se opune oricărei relocări a imigranţilor ilegali în Polonia, a declarat luni ministrul de interne polonez Mariusz Kamiński, răspunzând astfel planurilor Comisiei Europene legate de un nou pact privind migraţia şi azilul, relatează marţi thenews.pl., via agerpres.

Miniştrii de interne din Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, Estonia, Letonia şi Slovenia au trimis o scrisoare comună Comisiei Europene în care îşi exprimă opoziţia faţă de orice formă de relocare obligatorie.

Citeşte şi: Numarul falsilor refugiati non white care au invadat Europa din 2006 depaseste 7 milioane

Comisarul european pentru afaceri interne Ylva Johansson intenţionează să propună o reformă a sistemului de azil al Uniunii Europene, care s-a dovedit depăşit în 2015-2016 când ţările din flancul sudic al blocului comunitar le-au acuzat pe celelalte că nu le-au ajutat să gestioneze numărul mare de sosiri de migranţi şi refugiaţi.

Kamiński a afirmat luni că guvernul polonez nu va fi de acord cu ‘experimente culturale’. El a adăugat că Polonia este motivată nu de justificări „xenofobe”, ci de „bun simţ”.

Citeşte şi: Evreii marturisesc planul de destabilizare prin islamizarea Europei si distrugerea ne-evreilor

„Guvernul polonez nu este şi nu va fi de acord cu niciun experiment social sau cultural impus nouă. Putem vedea modul în care se sfârşesc asemenea experimente privind la exemplul multor ţări vest-europene. Acest lucru conduce la consecinţe tragice, la conflicte sociale, la conflicte cu un background rasist, pe motive religioase”, a subliniat demnitarul polonez.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply