Pompeo sugerează că Dumnezeu l-a trimis pe Trump să salveze Israelul – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Pompeo sugerează că Dumnezeu l-a trimis pe Trump să salveze Israelul

Mike Pompeo: Ca creștin, cu siguranță cred că este posibil, a declarat secretarul de stat atunci când a fost întrebat dacă președintele Trump are o misiune explicit divină.

Secretarul de stat Mike Pompeo a sugerat într-un interviu televizat, că numai Dumnezeu l-ar fi putut trimite pe președintele Donald Trump pe Pământ pentru a proteja Israelul. Pompeo a făcut observațiile într-un interviu cu Chris Mitchell, The Broadcast – Rețeaua creștină, Ierusalim, unde a vizitat apoi şi Zidul de Vest împreună cu premierul israelian Benjamin Netanyahu.

Pompeo a fost întrebat dacă el crede că “Președintele Trump a fost în mod obișnuit crescut pentru o asemenea perioadă, ca și Regina Esther, pentru a ajuta la salvarea poporului evreu din amenințarea iraniană“.

“Ca si creștin, cu siguranță cred că este posibil”, a răspuns Pompeo.

Pompeo a adăugat că este “sigur că Domnul lucrează aici” “istoria remarcabilă a credinței în acest loc și activitatea pe care o are administrația noastră pentru a se asigura că această democrație în Orientul Mijlociu, că acest stat evreu rămâne”, titrează nbcnews.

Sursa: evz.ro

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 44 = 50

Close