Quantcast
Posibilul succesor al Papei spune ca imigratia in masa in realitate este o invazie – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Posibilul succesor al Papei spune ca imigratia in masa in realitate este o invazie

Asculta informatia

Posibilul succesor al Papei spune ca imigratia in masa in realitate este o invazie si va duce la disparitia Europei daca nu va fi oprita. Robert Sarah, un cardinal african care serveste ca sef al biroului de liturghie al Vaticanului, este adesea numit in cercurile traditionaliste ca speranta care intr-o zi il va inlocui pe Papa Francisc.

„Cei care cauta sa foloseasca Biblia pentru a promova imigratia promoveaza o interpretare „falsa” a Scripturilor”, a spus Cardinalul Sarah intr-un nou interviu cu publicatia franceza Valeurs Actuelles .
El a marcat de asemenea imigratia in masa ca o „noua forma de sclavie”.

Cuvintele cardinalului sunt in mod special curajoase intr-un moment in care, de la Curia romana pana la majoritatea conferintelor episcopale din Occident, transforma apararea imigratiei ilegale intr-un cal de bataie, de obicei insotit de citate evanghelice si insinuari (sau declaratii explicite) ca daca gandesti contrariul „nu esti crestin”.

Cardinalul a facut frecvent valuri cu pozitiile sale mai conservatoare cu privire la practicile liturgice, islamul, imigratia si alte probleme. Aceste pozitii au fost pe deplin prezentate in articolul francez, in care Sarah, originar din Guineea, a atacat preoti si episcopi care „spun lucruri neclare, vagi, imprecise, pentru a scapa de critici si se casatoresc cu stupida evolutie a lumii”.
In Europa, Sarah a spus ca Biserica nu ar trebui sa coopereze cu politicienii in noua forma de sclavie cu acceptarea imigratiei masive in continentul traditional crestin.

„Toti imigrantii care sosesc in Europa sunt fara un ban, fara munca, fara demnitate … Asta este ceea ce vrea Biserica?”, intrebat el.
„Biserica nu poate coopera cu aceasta noua forma de sclavie care a devenit imigratia in masa. Daca Occidentul continua in acest mod fatal, exista un mare risc ca, din cauza lipsei nasterilor sa dispara, invadat de straini, la fel cum Roma a fost invadata de barbari”.

„Tara mea este predominant musulmana. Cred ca stiu despre ce realitate vorbesc”, a adaugat el.
Comentariile lui Sarah sunt in contrast puternic cu cele ale papei Francis pe aceasta tema. Francis a subliniat in mod repetat valoarea imigratiei si a incurajat, in special, tarile europene sa-si deschida frontierele pentru fluxurile de imigranti provenind din lumea a treia.

Saptamana trecuta, Sarah a vorbit in Maroc, principala destinatie a imigrantilor africani sub-saharieni care incearca sa ajunga in Europa prin Spania, si mentioneaza frecvent imigratia.

„Problema imigratiei nu va fi rezolvata niciodata prin ridicarea barierelor, cultivarea fricii fata de altii sau negarea asistentei pentru cei care aspira in mod legitim la o viata mai buna pentru ei insisi si pentru familiile lor”, a spus Francis.

Sarah este mult mai sceptic fata de faptul daca Biserica ar trebui sa fie deschisa imigratiei. El a citat exemplul Poloniei, o tara catolica care are politici stricte in materie de imigratie, si a spus ca a cerut sa nu sacrifice identitatile sale poloneze si catolice „pe altarul unei Europe tehnologice si apatride”.

„Polonia este libera sa spuna Europei ca toata lumea a fost creata de Dumnezeu pentru a fi plasata intr-un anumit loc, cu cultura, traditiile si istoria sa„, a spus el. „Aceasta dorinta actuala de a globaliza lumea prin suprimarea natiunilor, a specificului, este pura nebunie”.

Identitatea, apartenenta, sunt importante pentru Sarah. “Fiecare dintre noi trebuie sa traiasca in tara sa. Ca un arbore, fiecare are terenul sau, mediul sau unde creste perfect. Mai bine sa ajuti persoanele sa cresca in cultura lor decat sa-i indemni sa vina intr-o Europa in plina decadenta”

In interviu, el a cerut Europei sa evite sa imbratiseze materialismul si sa uite patrimoniul sau crestin, avertizand ca ar putea duce la disparitia Europei in sine.

Pe de alta parte, pentru Sarah Europa si civilizatia sa au o misiune, nu sunt ca oricare alta, Europa are misiunea speciala data de Dumnezeu si disparitia sa ar fi un dezastru pentru lumea intreaga.

“Dumnezeu nu-si schimba opinia” asigura el. „Dumnezeu a dat o misiune Europei care a primit crestinismul. Si misionarii europeni l-au proclamat pe Cristos in toate colturile lumii. Si nu a fost o intamplare, a fost planul lui Dumnezeu. Aceasta misiune universala pe care Dumnezeu a dat-o Europei cand Petru si Paul au venit si s-au instalat la Roma, de la care Biserica a evanghelizat Europa si lumea, nu s-a terminat. Dar daca noi punem o data limita scufundandu-ne in materialism, uitarea lui Dumnezeu si apostazia, atunci consecntele vor fi grave. Daca Europa dispare, si cu ea valorile inestimabile ale batranului continent, islamul va invada lumea si cultura noastra, antropologia noastra si viziunea noastra morala se vor schimba total”.

https://infovaticana.com/2019/04/05/cardenal-sarah-la-iglesia-no-puede-colaborar-en-esta-nueva-forma-de-esclavitud-que-es-la-migracion-masiva/

https://karensmithdotblog.wordpress.com

Despre Info Crestin News

Leave a Reply