Quantcast
Povestea adopţiei a 76 de copii de către membrii unei biserici baptiste – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Povestea adopţiei a 76 de copii de către membrii unei biserici baptiste

O biserică baptistă micuţă din Texas, SUA, a schimbat decisiv viaţa a 76 de băieţi şi fete de la orfelinatele din regiune, adoptându-i şi oferindu-le toate condiţiile pentru a creşte şi a se dezvolta armonios, relatează Christian Post.

o_biserica_adopta_76_de_copii (Foto: madamenoire.com)Totul a început de la pastorul bisericii, William Martin şi soţia sa, Donna. Donna mărturiseşte că se simţea foarte singură după decesul mamei sale şi a decis să adopte doi copii, pe Mercedes (5 ani) şi Tyler (2 ani). Însă după ce a descoperit cât de mulţi copii cu probleme există, a decis să mai adopte doi.

Exemplul familiei pastorului a determinat alte 40 de familii din biserică să adopte copii, astfel încât – în prezent – 76 de copii au parte de o familie şi de părinţi care îi iubesc.

Deşi copiii au fost aleşi dintre cei mai dificil de plasat, cu probleme de adaptare şi care au fost supuşi agresiunilor fizice sau sexuale, părinţii adoptivi recunosc că nu au fost niciodată mai fericiţi şi mai recunoscători lui Dumnezeu.

Galerie video
Noteaza: semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply