Președintele american Trump anulează un contract în valoare de 2 milioane de dolari pentru achiziționarea de părți din trupurile bebelușilor avortați, pentru cercetare

Asculta informatia

Președintele Donald Trump a anulat un alt contract de cumpărare a părților din corpul copiilor avortați pentru cercetare.

Administratia Trump a ținut cont de îngrijorările organizatiilor pro-viață și a americanilor pro-viață deranjați de vestea ca Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente și Institutul Național de Sănătate au cumparat părți din trupurile copiilor avortați pentru cercetare, aceasta fiind a doua oară când un contract federal a fost anulat.

Detaliile descoperite de CNS News în 2018 dezvăluia existența unui contract al lnstitutului Național de Sănătate cu Universitatea din California San Francisco, care oferă bani pentru părți din corpului fetușilor pentru a efectua experimente care implică „șoareci umanizați”.

Părțile din trupurile copiilor avortați utilizate în experimente au fost luate de la copii sănătoși, potențial viabili, nenăscuți. Potrivit raportului, copiii avortați proveneau din sarcini cu vârstă gestațională de 18-24 de săptămâni de la „femei cu sarcini normale înainte de terminarea voluntară din motive non-medicale”. Un alt articol a indicat că ficatul și timusul bebelușilor avortați erau de asemenea folosite. Erau de la bebeluși aflați între 20 săptămâni și 24 de săptămâni de gestație.

Dar ziarul Daily Caller informează că președintele Trump a anulat contractul.

Conducerea grupurilor pro-viață au fost încântați de veste.

Dr. David Prentice, vicepreședinte și director de cercetare al Charlotte Lozier Institute, a declarat pentru LifeNews că „Mișcarea de astăzi demonstrează investiția Institutului Național de Sănătate în metode științifice dovedite pentru cercetare: celule stem adulte, celule stem pluripotente induse, organoizii, șoarecii umanizați construiți folosind celulele originare postnatale – linii celulare non-umane îmbunătățite- doar pentru a numi câteva. Toate acestea au fost utilizate în producția de tratamente, vaccinuri și medicamente prezente pe piață; de acum înainte guvernul nostru va investi în metode eficiente de cercetare care nu se bazează pe distrugerea vieții umane”.

Dr. Grazie Pozo Christie, consilier politic pentru Asociația Catolică, a adăugat: „Experimentarea prin folosirea ficatul, plămânilor, inimilor, craniilor sau oricăror alte părți din trupul unui copil avortat este un fapt de corupție morală. Contribuabilii au fost forțați să finanțeze procedurile inumane efectuate de corporații care doresc să facă un ban. Președintele Trump a făcut mișcarea morală și etică de a pune capăt finanțării acestor experimente teribile”.

Aceasta este a doua oară când administrația Trump a anulat un contract pentru achiziționarea de părți din trupurile copiilor avortați.

În august anul trecut, dezvăluirile șocante au scos la iveală că Administrația pentru Alimentație și Medicamente a semnat un nou contract pentru a achiziționa părți al din trupurile bebelușilor avortați pentru a fi transplantate în așa-numiții șoareci umanizați. Experimentele îngrozitoare permit șoarecilor să aibă un sistem imunitar uman funcțional în scopuri de cercetare.

Până în luna septembrie, administrația Trump a anulat contractul cu Advanced Bioscience Resources, o companie care cumpără și vinde părți din bebelușii avortați de la Planned Parenthood și alte companii de avort.

Sursă: lifenews.com via stiripentruviata.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *