Quantcast
Președintele Ucrainei comparat cu David împotriva lui Goliat – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Președintele Ucrainei comparat cu David împotriva lui Goliat

Asculta informatia

Forțele ruse au tras până acum aproape 400 de rachete în Ucraina, lovind obiective militare, dar și școli, spitale și locuințe.

Imaginile din satelit arată că forțele rusești primesc întăriri, situația războiulului pare că intră într-o nouă etapă mai agresivă. Președintele Vladimir Putin avertizează Occidentul că și-a pus forțele de descurajare nucleară în alertă maximă. Pentagonul a numit avertismentul nuclear al lui Putin „inutil” și „escaladant”.

George Thomas de la CBN News, care se află pe teren în Ucraina, spune că războiul i-a unificat pe ucraineni în loc să sfâșie țara.

„Prin invadarea Ucrainei, Putin spera, nu numai să cucerească întreaga țară, ci și să-i divizeze pe ucraineni. Ei bine, s-a întâmplat exact opusul. Nu numai că națiunea este mai unită ca oricând, dar sunt mulți care văd situația aceasta ca pe o poveste de genul David versus Goliat. Astăzi, președintele Zelensky, în ochii lor, este în mod clar David”, spune Thomas.

Zelensky, fost actor, și ajuns președinte, a făcut față cu bine pănă acum, provocărilor cu care se confruntă țara lui în aceste momente teribile.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply