Prima linie aeriană creștină din lume

Asculta informatia

Prima linie aeriană creștină din lume se pregătește de decolare. Caitlin Burke de la CBN ne spune că această linie aeriană ajută misionarii în aer, pentru ca ei să slujească pe teren.

Caitlin Burke, reporter: La aeroportul regional din nordul Texasului își are sediul o lucrare de aviație dedicată împlinirii Marii Trimiteri.

Everett Aaron, Judah 1 INC., președinte: Dăm aripi misionarilor. Potrivit Marii Trimiteri, trebuie să ne ducem în toată lumea şi să propovăduim Evanghelia la orice făptură.

Caitlin Burke: Judah 1 are un hangar plin cu avioane mici și planuri pentru o flotă comercială pentru a transporta mirsionari și bagajele lor în întreaga lume.

Everett Aaron: Vorbim despre echipe mai mici, de 12 membri, de 10 membri ca să îi ducem în misiune. Mai târziu, când vom primi certificatul pentru avioane mai mari, atunci putem duce echipe mai mari, până la 136 de pasageri, și o încărcătură mai mare.

Caitlin Burke: Când Uraganul Dorian a lovit insulele Bahamas, Judah 1 a ajutat organizația Operation Blessing de la CBN să ajungă la victimele afectate de furtună și să le ofere ajutor.

Everett Aaron: În cazul unui dezastru natural precum Uraganul Dorian, trebuie să ajutăm repede. Am fost contactați de Operation Blessing ca să îi ajutăm să ajungă acolo cât mai repede. În acest caz, avioanele mici au fost de ajutor. Adesea, marile aeroporturi nu sunt deschise, nu pot primi avioane mai mari.

Caitlin Burke: Ei nu numai că au transportat personalul de la Operation Blessing pe insulele afectate, ci au mutat paleți cu provizii, cu sisteme de purificare a apei, clor, provizii pentru recuperare în caz de dezastru și ajutor medical.

SUBTITRARE: – Simți cumva o presiune ușoară ?

– Da.

Caitlin Burke: Judah 1 și-a început activitatea în 1994 după ce fondatorul Everett Aaron a primit o chemare de la Dumnezeu.

Everett Aaron: Am văzut sute de avioane cu mâncare, ajutoare medicale, Biblii, avioane cu motoarele pornite. Am văzut echipajul, carlinga, însoțitorii de zbor. Aceste avioane erau gata de plecare. Am devenit entuziasmat deoarece am știut în duh că aceste avioane au fost pentru lucrări de misiune pentru a duce provizii.

Caitlin Burke: El a văzut echipe de misionari lângă avioane, dar nimeni nu a urcat în avioane. Aaron a spus că a simțit durerea Duhului Sfânt. El L-a întrebat pe Dumnezeu de ce nu s-a mișcat nimeni?

Everett Aaron: Dumnezeu mi-a vorbit. El mi-a spus că nimeni, nici misonarii, nici piloții, nici însoțitorii de zbor, nici mecanicii care întrețin avioanele, nimeni care are legătură cu această lucrare nu poate răspunde chemării, până când nu adun avioanele. Aceasta este chemarea vieții mele.

Caitlin Burke: Aaron speră că în 2020 Judah 1, în prezent o organizație privată non-guvernamentală, va deveni prima linie aeriană creștină din lume.

Everett Aaron: Dacă devenim prima linie aeriană creștină din lume, atunci acest fapt ne va deschide uși ca să mergem în lume să putem face orice. Noi nu dorim să transportăm doar misionari, ci vrem să deschidem școli de aviație, să instruim misionari ca să devină piloți. Asta ar deschide uși pentru multe activități.

Caitlin Burke: Sloganul celor de la Judah 1 este: „Mâinile voastre, dragostea lui Dumnezeu, aripile noastre.” Când sunteți pregătiți să răspundeți chemării de a pleca, ei sunt pregătiți să vă ducă.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 811 – ianuarie 2020. Fii la curent cu știri și reportaje din lumea creștină: https://alfaomega.tv/stiri

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *